[B4 All] Grill - Oklejanie
[B4 All] Grill - Oklejanie
Cześć wszystkim mam takie pytanko odnośnie grilla do B4 . Chciałbym mieć taki grill jak w załączniku . Czy ktoś próbował takiego oklejania jeśli tak to czym i jak z trwałością bo przeszukałem chyba wszystkie strony aukcyjne i nie mogłem znaleźć takiego grilla na gotowca .
Proszę Cie bardzo: http://allegro.pl/listwa-rantowa-na-ran ... 39376.html
Tylko weź pod uwagę to że te listwy po jakimś czasie tracą "chrom" i robią się białe, a druga najważniejsza sprawa to taka że wygląda to okropnie na aucie. Nie próbuj odmładzać klasyka.
Tylko weź pod uwagę to że te listwy po jakimś czasie tracą "chrom" i robią się białe, a druga najważniejsza sprawa to taka że wygląda to okropnie na aucie. Nie próbuj odmładzać klasyka.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
b4 to nie klasyk, podobnie jak golf 3. Zwykły dupowózKofper pisze:Nie próbuj odmładzać klasyka.
Ale fakt faktem - nie próbiuj tego na tym aucie, to wygląda gorzej niż źle. Był na forum dawno temu ktoś, kto próbował takich rzeczy, wyszło to wręcz komicznie. Jak chcesz chromy, to kup sobie jakiegos vw bora czy coś w pakiecie highline. Albo audi 90, czy może kredensa na chromach. I nie rób trzody z dobrego auta