[B4 2.6 ABC] Kierunkowskazy w zderzakach
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
kupiłem te niby do coupe ,mam troche zderzak po przejsciach wiec nie moge powiedziec czy dobrze pasuja czy nie ale wyglada ze sa ok
tak czy siak maja byc, zatkac dziury i spełniac swoja role nie musza byc co do milimetra jkabym chiała ładnie pieknie to bym kupił cały zderzak z halogenami i kierunkami
tak czy siak maja byc, zatkac dziury i spełniac swoja role nie musza byc co do milimetra jkabym chiała ładnie pieknie to bym kupił cały zderzak z halogenami i kierunkami
Mam Cabrio z 1996 roku ale zderzak od S2 - kierunki mam połamane i halogeny również, tym bardziej, że jakoś nie do końca pasują do zderzaka - szpary.
Których muszę szukać na allegro/aso? Pasuję od zwykłej wersji Coupe/Cabrio sprzed liftu?
Ma ktoś może jakiś link?
Drugie pytanie - jeśli bym się zdecydował na zamiennik, ktoś sprawdzał jakość? może jakaś firma? Na allegro nie ma podawanych producentów często:/
Których muszę szukać na allegro/aso? Pasuję od zwykłej wersji Coupe/Cabrio sprzed liftu?
Ma ktoś może jakiś link?
Drugie pytanie - jeśli bym się zdecydował na zamiennik, ktoś sprawdzał jakość? może jakaś firma? Na allegro nie ma podawanych producentów często:/