Witam,
Mam parę pytań. Kolega ma Audi 90 i chcę się dowiedzieć czy maska z B4 podejdzie do jego audicy. Przełożył lampy na te z B3 i między grillem a lampami jest luz i właśnie nie wiem czy maska z B4 będzie dobra?
I czy ktoś z okolic Tarnowa ma do sprzedania maskę i przednią szybę?
aha i jaki muszę grill kupić żeby nie było luzu między
i jeszcze jedno bo ja lampy oryginalne z 90 i zmieniłem na te z B3 i grill jest za wąski, jaki mam grill kupić?
pozdro
[B3] Kompletowanie nadwozia - pasowanie
[B3] Kompletowanie nadwozia - pasowanie
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 17:07 przez Kuba89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
jeśli chcesz robić przekładke maski z B4 do B3 to będą też potrzebne lampy z B4. jeśli zostaną od B3 będziesz musiał wcisnąć wewnętrznę część lampy pod grilla co wygląda niezbyt estetycznie. ze zmianą lamp wiąże się jeszcze wymiana tych elementów które 3mają lampy (od góry). jeden uchwyt lampy przykręcisz, natomiast 2gi mija się z otworem. możesz ewentualnie zrobić dodatkowy otwór pod uchwyt i taki manewr nie wciągnie Cię w dodatkowe koszta
Jak będzie chciał wsadzać lampy od b4 nie wsadzając maski czeka go spawanie grilla i uszczelanianie bo się szpary robią ktoś na forum robił już ten zabieg. Co do tej częsci co to trzyma lampe z góry to sie okular nazywa. Najlepiej jak by zrobił fotke i zapodał bo coś musiał nasmrodzić jak mu zwykła lampa od b3 nie chce podejść. Pozdro