[B3 All] Lakierowanie zderzaków
[B3 All] Lakierowanie zderzaków
Witam mam taki problem że niewiem od czego zaczac Mam ciemno zielone audi i zderzaki są pomalowane pod kolor.Zaczyna z nich schodzic farba i brzydko to wygląda. Planuje wrócic to całych czarnych zderzaków. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobic ?? Lusterka tez mam w kolor nadwozia i chce wrócic do czarnych.
PS: W szukajce nie bylo takiego tematu...
PS: W szukajce nie bylo takiego tematu...
Własnie jest takjak piszesz. On był kupiony z takimi zderzakami. I teraz schodzi farba ichyba jest tak jak mówisz, że ktoś bezpośrednio na zderzak kolorem malował. Mówisz nitrem i po sprawie ??
PS: jak będę miał czas to zapodam zdjęcia...A tak wogóle to te Audi za rok będzie już moje to niedługo pochwale się nim w dziale moje Audi :mrgreen:
PS: jak będę miał czas to zapodam zdjęcia...A tak wogóle to te Audi za rok będzie już moje to niedługo pochwale się nim w dziale moje Audi :mrgreen:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Solskier a ja mam pytanie co do tej szpachli - co to w ogóle jest? Bo będę malował zderzaki i właśnie nie wiem jakiego podkładu użyć i ile to kosztuje
Ostatnio zmieniony 13 paź 2008, 23:06 przez Oofol, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wujaszek mi mówił że do malowanie elementów plastikowych jest specjalny podkład, który właśnie zapobiega schodzeniu lakieru. Ale to już byś musiał spytać w sklepie o taki specjalny podkład.Oofol pisze:Solskier a ja mam pytanie co do tej szpachli - co to w ogóle jest? Bo będę malował zderzaki i właśnie nie wiem jakiego podkładu użyć i ile to kosztuje
- andrzejau
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
Witam
Odkopię trochę temacik. Mam pytanie, ma ktoś może Audi w kolorze ciemnej zieleni z pomalowanymi zderzakami pod kolor? Jestem ciekawy jak by moja wyglądała bo tak sobie dziś pastowałem plastiki i tak sobie pomyślałem, że może jak by to sensownie wyglądało to może bym się machnął na pomalowanie?
Obecnie wygląda tak (po przyczernieniu i polerce kółeczek):
Odkopię trochę temacik. Mam pytanie, ma ktoś może Audi w kolorze ciemnej zieleni z pomalowanymi zderzakami pod kolor? Jestem ciekawy jak by moja wyglądała bo tak sobie dziś pastowałem plastiki i tak sobie pomyślałem, że może jak by to sensownie wyglądało to może bym się machnął na pomalowanie?
Obecnie wygląda tak (po przyczernieniu i polerce kółeczek):