[80 B2] maska sie nie otwiera
[80 B2] maska sie nie otwiera
witam. mam problem z otworzeniem maski i teraz: czy powinienem postepowac z ta awaria tak jak w przypadku nowszych Audi 80 B3 ? w sensie sprobowac od spodu dosiegnac zatrzaskow lub srobokretem jakos przez atrape chlodnicy sie dostac czy w wypadku Audi B2 trzeba ten problem jakos inaczej rozwiazac? ostatno jak probowalem otorzyc maske to odchylila sie tylko od strony pasazera i slychac bylo jakby "strzelenie" a jak wrocilem pod dom to juz w ogole nie chciala sie otworzyc
Ok, dzięki za podpowiedź. W weekend będę miał czas to się tym zajmę. Jeśli mi sie nie uda to będę dalej męczył temat. Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-06-23, 08:02 ]
Witam. Miałeś rację Audiktom. Od spodu po kilkunastu minutach udało mi się ją otworzyć. Wina leży po stronie linki, a raczej pancerza który nie ma punktu zaparcia i chodzi razem z linką. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-06-23, 08:02 ]
Witam. Miałeś rację Audiktom. Od spodu po kilkunastu minutach udało mi się ją otworzyć. Wina leży po stronie linki, a raczej pancerza który nie ma punktu zaparcia i chodzi razem z linką. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam