[80 B4] montaż kierunków w zderzaku
[80 B4] montaż kierunków w zderzaku
Witam. Od razu mówię, że nie wiem czy ktoś już o to pytał bo biorąc pod uwagę godzinę nie chciało mi się zbyt dokładnie szukać. Do sedna. Chodzi o to że mam sedana z przeciwmgielnymi z przodu i dzielone reflektory. Chcę założyć zespolone, może soczewka i mam pytanko. czy jak dokupię listewki w zderzak i kierunki to mi to podpasuje pod moje przeciwmgielne i zderzak czy to jakaś większa przeróbka musi być? Jak nie podpasuje to zastanowię się jeszcze nad tymi zespolonymi chińczykami z paskiem ledowym bo tam chyba jest miejsce na kierunek? Ma ktoś coś takiego? Jak to świeci i gdzie jakie światło? http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-91-re ... 06351.html
- jacek199315
- Forum Audi 80
te lampy to dno mam coś takiego z przymusu i wyglądają a raczej nie wyglądają dobrze kierunki można założyć bez problemu nowe listwy i tyle a co do kierunków białe będą różnic się kolorystycznie od halogenów lepiej brać pomarańcze i najlepiej oryginał magneti marelli podróby są mniejsze wiem to z doświadczenia
- jacek199315
- Forum Audi 80
- ignac112
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Można też to zrobić bez ściągania zderzaka. Z pozoru zaoszczędzisz czas na ściąganiu zderzaka, ale ten czas wykorzystasz na pierdzielenie się z podważaniem zatrzasków, bo nie widzisz gdzie dokładnie są, tylko mniej więcej możesz to określić ze zdjęć zderzaka bez listewek. Ale da się zrobić tylko to robota dla cierpliwych <ok>
- jacek199315
- Forum Audi 80