[80 b3]nie chce Was martwic ale...
umnie zamek nie działa od strony kierowcy bo jakiś kretyn już prubował się dostać do środka i go rozwalił od pasażera też naruszony ale mam alarm i otwieram pilotem naszczęście.
a co do odcięcia zapłonu to u mnie jakoś tak już jest z alarmem ze on odcina zapon jak wyciągne kluczyki i wyjde z auta.
a co do zabezpieczeń to mam jeszcze jeden patent ale nie stosowany. a mianowice mam sztaforda :mrgreen: zawsze można go w środku zamknąć na parkingu z uchylonymi szybami i jak jakiś złodziej wsadzi ręke do środka to ją już tam zostawi
a co do odcięcia zapłonu to u mnie jakoś tak już jest z alarmem ze on odcina zapon jak wyciągne kluczyki i wyjde z auta.
a co do zabezpieczeń to mam jeszcze jeden patent ale nie stosowany. a mianowice mam sztaforda :mrgreen: zawsze można go w środku zamknąć na parkingu z uchylonymi szybami i jak jakiś złodziej wsadzi ręke do środka to ją już tam zostawi
b4 mialy immobiliser ale nie wiem czy wszystkie,a co do otwierania to wiadomo ze dobry zlodziej wszedzie wejdzie nic nie uszkadzajac i zrobi albo wezmie co chce zamknie auto i pojdzie ale takich dobrych zlodziei jest naprawde malo,przewaznie to dziady szybe bija albo cos ugna[wieszal bym takich]wkurza mnie to ze byle łajza mi moze wejsc do fury czasem nawet tylko dla zabawy albo zeby cos zepsuc,chyba sprzedam ta audicke
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: