witam wszystkich mam pytanko odnośnie progów zewnętrznych w moim audi 1992 sedan wyszły mi ogniska korozji na progu tuz pod tylnymi drzwiami i zaraz od tamtego miejsca zaczyna mi się nie wiem co to jest czy plastik czy tworzywo jest położone przez cały próg byłem w malarza powiedział że może mi to zrobić tylko musi mi oderwać od progu ten właśnie materiał a jak zapytałem się o przyklejenie go z powrotem odmówił powiedział że żaden klej nie bedzie co po takiej naprawie można zastosować na progi czy można kupić jakieś nakładki na cale progi sprawdzałem allegro ale niema nic i interesują mnie takie nakładki na randy nadkoli z góry dziękuje
Kolego, staraj się stosować znaki interpunkcyjne, bo czytać nie idzie.
[b4.1992]problem z progami zewnetrznymi
[b4.1992]problem z progami zewnetrznymi
Ostatnio zmieniony 06 gru 2009, 22:11 przez adis8406, łącznie zmieniany 1 raz.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nakładki progów można bez problemu zerwać (tylko ostrożnie), wyczyścić i przykleić z powrotem na taśmie dwustronnej, nie daj sobie wcisnąć ciemnoty. Gdyby jednak coś poszło nie tak, to można takie bez problemu dostać http://moto.allegro.pl/item818755660_li ... 80_b4.html (tylko te są trochę za drogie, można wyrwać taniej).
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- 603mariusz
- Forum Audi 80
Podepnę się pod temat
moja Audi 80 b4 to [2.3 NG]+LPG z 1994r.
.
Będę też ściągał te progi plastikowe nakładki zabezpieczające aby nogami nie zetrzeć lakieru i nie tylko.
delikatnie wyskoczyło mi trochę korozji mam dwa pytania
.
po odklejeniu ich ściągnięciu i wyczyszczeniu rdzy jak zabezpieczyć te miejsca jakimi środkami przed założeniem plastikowych progów,proszę o nazwy ,podkład itp. musi być,
.
i drugie pytanie,jaką taśmę kupić dwustronną żeby dobrze te plastiki na progach trzymała,jakiś link sklepu itp. proszę,bo raczej taka taśma ze sklepu papierniczego nie nada się.
moja Audi 80 b4 to [2.3 NG]+LPG z 1994r.
.
Będę też ściągał te progi plastikowe nakładki zabezpieczające aby nogami nie zetrzeć lakieru i nie tylko.
delikatnie wyskoczyło mi trochę korozji mam dwa pytania
.
po odklejeniu ich ściągnięciu i wyczyszczeniu rdzy jak zabezpieczyć te miejsca jakimi środkami przed założeniem plastikowych progów,proszę o nazwy ,podkład itp. musi być,
.
i drugie pytanie,jaką taśmę kupić dwustronną żeby dobrze te plastiki na progach trzymała,jakiś link sklepu itp. proszę,bo raczej taka taśma ze sklepu papierniczego nie nada się.
- 603mariusz
- Forum Audi 80