Witam, problem polega na zbieraniu się wody pod butla z gazem, w dużych ilościach, sprawdzałem dywanik wielokrotnie i był suchy. W sobotę myłem auto i dokładnie obejrzałem uszczelke bagażnika i na podszybiu była mokra obustronnie i strasznie miękka w tym miejscu. W jaka uszczelkę warto zainwestować? Co myślicie o uniwersalnych uszczelkach samochodowych, słyszałem że ciężko się układają na zgięciach?
Z góry dzięki i pozdrawiam.
[B4 ABT 92r] Problem z wodą w bagażniku.
W kwietniu zmieniałem lampy w pokrywie bagażnika i były one przyklejone na masę uszczelniającą, oczywiście z lenistwa przykręciłem nowe lampy i po robocie. Czy istnieje możliwość dostawania się wody przez lampy w pokrywie?
Generalnie wszystkie korki w podłodze koła zapasowego są obecne, a otwór przez który przechodzą przewody lpg zaklejone czymś co wygląda jak klej, ale nie jest silikonem,nie mam pojęcia co to.
Generalnie wszystkie korki w podłodze koła zapasowego są obecne, a otwór przez który przechodzą przewody lpg zaklejone czymś co wygląda jak klej, ale nie jest silikonem,nie mam pojęcia co to.