[B3/B4] Ramka Lusterka
[B3/B4] Ramka Lusterka
Siema mam problem.. dzisaj cofajac z garazu lekko zachaczylem lusterkiem.. na szczescie nic sie nie stalo tylko pekla taka ramka jakby.. czy mozna ja kupic osobno ? Na allegro znalazlem same szkla albo cale lusterka
Ostatnio zmieniony 08 sty 2012, 15:19 przez Audi88, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś to przerabiał to proszę o informację jak zmienić ramkę lusterka. Próbowałem ją odczepić ale trzyma się mocno. Chodzi o to, że mam dwa lusterka A i B. Chciałbym poprostu zamienić w nich ramki, bo w tym, co mam na aucie ramka jest poniszczona i nie chcę tak jeździć. Słyszałem, że da się je wymontować ale nie chciałbym przy tym nic połamać.
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Na pewno da się ją jakoś wyjąć bo miałem ją w piwnicy tylko teraz nie mogę jej znaleźć widocznie jak dziadek robił porządek to ją wyrzucił. Pytanie tylko czy da się to zrobić tak żeby nie pourywać zaczepów.grze pisze:Jeśli ktoś to przerabiał to proszę o informację jak zmienić ramkę lusterka. Próbowałem ją odczepić ale trzyma się mocno. Chodzi o to, że mam dwa lusterka A i B. Chciałbym poprostu zamienić w nich ramki, bo w tym, co mam na aucie ramka jest poniszczona i nie chcę tak jeździć. Słyszałem, że da się je wymontować ale nie chciałbym przy tym nic połamać.
Witam
Podłącze się pod temat, bo mam podobny problem.
![Obrazek]()
Czy zaznaczony na fotce czerwoną strzałką element jest wymienialny :?: Już teraz wiem, że tak dzięki temu tematowi
Próbowałem go wyjąć, ale wkońcu dałem sobie spokój, bo nie chce czegoś połamać. Proszę o info jak to zrobić żeby nic nie uszkodzić
To problem rozwiązany :mrgreen:
Bierzemy kombinerki w środek wkladamy jakas szmatkę żeby nic nie porysować łapiemy na środku tej ramki czy z góry czy z dołu nie ma to znaczenia. Zaciskamy i ciągniemy gwałtownym ruchem i ramka zdjęta. Tak samo jak z pokrętłami z panela sterowania nawiewem
Podłącze się pod temat, bo mam podobny problem.
Czy zaznaczony na fotce czerwoną strzałką element jest wymienialny :?: Już teraz wiem, że tak dzięki temu tematowi

Próbowałem go wyjąć, ale wkońcu dałem sobie spokój, bo nie chce czegoś połamać. Proszę o info jak to zrobić żeby nic nie uszkodzić

To problem rozwiązany :mrgreen:
Bierzemy kombinerki w środek wkladamy jakas szmatkę żeby nic nie porysować łapiemy na środku tej ramki czy z góry czy z dołu nie ma to znaczenia. Zaciskamy i ciągniemy gwałtownym ruchem i ramka zdjęta. Tak samo jak z pokrętłami z panela sterowania nawiewem