[2.0 ABT] Spoiler na tylną klape - demontaż
[2.0 ABT] Spoiler na tylną klape - demontaż
Jak to jest z tym spoilerem na tylną klape do audi 80 ? jest on montowany fabrycznie ? bo mam u siebie zamontowany i chciałbym go zdjąć , tylko nie wiem czy jest taka możliwość i czy jeżeli go zdejme to pozostaną jakieś dziury albo coś - nie wiem jak jest on montowany .
Ostatnio zmieniony 07 maja 2013, 18:26 przez marrcin, łącznie zmieniany 1 raz.
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
ja u siebie mam ZENDERA nie pasuje mi to ,nie dosc ze klapa bardziej opciazona to na dodatek kazde zamykanie klapy po jakims czasie od nóżek zrusza lakier i odpryski mam ,
tez zastanawiam sie nad zdieciem tego pozostaną dwie male dziurki na brzegach i jedna od nozki gdzie idzie przewód od stopu ktory w nim jest
bedzie trzeba w lakierni dorobic lakier i zamaskowac otwory
tez zastanawiam sie nad zdieciem tego pozostaną dwie male dziurki na brzegach i jedna od nozki gdzie idzie przewód od stopu ktory w nim jest
bedzie trzeba w lakierni dorobic lakier i zamaskowac otwory
hmm , ja to może wystawie na allegro i spróbuje sprzedać . bo u mnie jest mocowanie nie na brzegach lotki a na środku - bardziej centralnie .
lub może ktoś chce się wymienić ? klapa z lotką na bez lotki ?? zastanawiam mnie to czy da się trafić z kolorem tak aby nie było potrzeby malowania . bo sie nie opłaci takie coś .
i jeszcze jedno , macie wrażenie , że B4 z lotką na tyle jest bardzo podobne do B3 ? bo mi bardziej przypomina B3 niz B4
lub może ktoś chce się wymienić ? klapa z lotką na bez lotki ?? zastanawiam mnie to czy da się trafić z kolorem tak aby nie było potrzeby malowania . bo sie nie opłaci takie coś .
i jeszcze jedno , macie wrażenie , że B4 z lotką na tyle jest bardzo podobne do B3 ? bo mi bardziej przypomina B3 niz B4