Dzieki, z tego co wiem podsufitka jest klejona? sa jakies problemy zeby pozniej ja przymocowac na swoje miejsce?adam28k pisze:Tak niestety trzeba zwalać podsufitke.Ostatnio to przerabiałem :mrgreen: Trzeba uzbroić się w cierpliwość bo cały ten mechanizm to bardzo delikatna sprawa.Robota nie dla nerwusa <ok>beneq pisze:Jak sie rozbiera szyber w avancie? trzeba sciagac cala podsufitke?
[2.0 ABK 115kM] Szyberdach problem
viewtopic.php?t=5431&highlight=szyberdachu
Tu masz ładne fotostory :mrgreen: Z przyklejeniem podsufitki nie ma problemu,najlepiej robić to w dwie osoby bo sam jej nie targniesz Znacznie gorzej jest ją odkleić żeby się nie złamała w którymś miejscu.Przyda się dłuuugi cienki nóż do przecinania warstwy kleju bo ciągnie sie jak guma.Reszta na fotostory.Powodzenia <ok>
Tu masz ładne fotostory :mrgreen: Z przyklejeniem podsufitki nie ma problemu,najlepiej robić to w dwie osoby bo sam jej nie targniesz Znacznie gorzej jest ją odkleić żeby się nie złamała w którymś miejscu.Przyda się dłuuugi cienki nóż do przecinania warstwy kleju bo ciągnie sie jak guma.Reszta na fotostory.Powodzenia <ok>