[1.9 tdi 80 b4 avant ] Uderzony tyl i krzywe nadkole...FOTO
[1.9 tdi 80 b4 avant ] Uderzony tyl i krzywe nadkole...FOTO
Witam i o zdrowie Pytam !!
Dzis chcialem sie spytac was takze o to czy jest mozliwosci naprawy i czy to sie oplaca
a wiec moim problemem jest to ze kupilem auto i sie okazalo pozniej ze bylo uderzone i to calkiem fest... Zauwazylem ze jedna strona nadkola jest blizej kola niz druga strona tego samego nadkola... bylem na diagnostyce wszystko sie zgadza nie ma zadnych problemow z zbierznoscia jednak denerwuje mnie fakt ze nie wloze wiekszego kola ... Jezeli nie wiesz o tym fakcie i nie przyjrzysz sie dokladnie nie jestes w stanie tak tego zauwazyc ja doszlem do tego jak otworzylem bagarznik i zobaczylem wygiecie blachy przy miejscy na kolo zapasowe...
jutro postaram sie zrobic wam jakies zdjecia jak to wyglada...
Tylko teraz pytanie czy to oplaca sie robic (naciagac auto,cwiartka,moze inne pomysly)?
Z gory dzieki pozdrawiam !! <ok>
Sorki ale dzis dopiero jestem w stanie wrzucic zdjecia!!
Tak Wyglada prawa strona
i w srodku lewa strona (uderzona)
I prawa prosta
Dzis chcialem sie spytac was takze o to czy jest mozliwosci naprawy i czy to sie oplaca
a wiec moim problemem jest to ze kupilem auto i sie okazalo pozniej ze bylo uderzone i to calkiem fest... Zauwazylem ze jedna strona nadkola jest blizej kola niz druga strona tego samego nadkola... bylem na diagnostyce wszystko sie zgadza nie ma zadnych problemow z zbierznoscia jednak denerwuje mnie fakt ze nie wloze wiekszego kola ... Jezeli nie wiesz o tym fakcie i nie przyjrzysz sie dokladnie nie jestes w stanie tak tego zauwazyc ja doszlem do tego jak otworzylem bagarznik i zobaczylem wygiecie blachy przy miejscy na kolo zapasowe...
jutro postaram sie zrobic wam jakies zdjecia jak to wyglada...
Tylko teraz pytanie czy to oplaca sie robic (naciagac auto,cwiartka,moze inne pomysly)?
Z gory dzieki pozdrawiam !! <ok>
Sorki ale dzis dopiero jestem w stanie wrzucic zdjecia!!
Tak Wyglada prawa strona
i w srodku lewa strona (uderzona)
I prawa prosta
Ostatnio zmieniony 14 sty 2015, 11:08 przez Diablos17, łącznie zmieniany 3 razy.
mój mechanik miał podobnie z a6c4,kupił całą ćwiartke i jakis sprytny blachaż z mojej miejscowości zrobił mu to na cacy ,ale to a6c4 które kupił za przyslowiowe psie pieniażki takze opłacalo sie jak to wygląda cenowo podejrzewam że koszt ćwiary malowanie bedzie to troszke kosztowało ,a może jak pisałes da sie naciągnąc
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No właśnie...to już chyba taki urok tych aut, ale tylko tych z napędem na jedną oś. W poprzednim moim aucie miałem tak samo.Diablos17 pisze:chłopaki wypowiadali się że u nich też występuja takie przypadki...
Tej pogiętej podłogi bagażnika nie wiązałby z tym niby zwężonym nadkolem, zwłaszcza, że są to przeciwne strony. Gdyby faktycznie ten bok był tak zdeformowany, że aż zwężyło nadkole, to nad kołem byłaby spora fałda. Moim zdanie jest wszystko ok, no oczywiście oprócz tej podłogi bagażnika.
Ale ja sprawdzałem tył i przód przy kupnie auta i jeżeli chodzi o zawieszenie to nie było żadnego powodu aby mieć wątpliwości co do kupna auta...
Wydawało mi się ze powodem może być to uderzenie ale jeżeli chłopaki twierdzą że jednak nie to nie mam pojęcia... Ale podjadę na kanał i sprawdzę tę belkę... <ok>
[ Dodano: 2015-02-11, 17:09 ]
Chłopaki a więc na szczęście nic nie było problemem aby wsadzić 17"
Wydawało mi się ze powodem może być to uderzenie ale jeżeli chłopaki twierdzą że jednak nie to nie mam pojęcia... Ale podjadę na kanał i sprawdzę tę belkę... <ok>
[ Dodano: 2015-02-11, 17:09 ]
Chłopaki a więc na szczęście nic nie było problemem aby wsadzić 17"