[B3 1.9 SD] Uszczelka szyberdachu Audi b3 1.9D Gdzie kupić?
-
- Forum Audi 80
[B3 1.9 SD] Uszczelka szyberdachu Audi b3 1.9D Gdzie kupić?
Witam, drodzy maniacy nie mogę nigdzie dostać uszczelki szyberdachu audi b3 1.9D otwieranego ręcznie pomocy! U mnie w miejscowości zaśpiewali mi za oryginał ponad 350zł, gdzie moim zdaniem to kompletna przesada! a na allegro itp. nie ma. Proszę o pomoc gdzie mógłbym ją zakupić za rozsądne pieniądze ewentualnie czy nada się z innego modelu np a4 czy a3 ? pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
Mały V8 u mnie cała się po rozwarstwiała przez to się woda dostaje do środka, poszukam dzisiaj z passata na necie może ogarnę a jak nie jutro popytam w hurtowniach u mnie.
BerB3 jeżeli chodzi o używki dachów przejrzałem 3 na miejscu i każdy miał uszczelki na wykończeniu wiec dałem sobie spokój z zakupem całego szyberdachu.
Dziękuje za pomoc
BerB3 jeżeli chodzi o używki dachów przejrzałem 3 na miejscu i każdy miał uszczelki na wykończeniu wiec dałem sobie spokój z zakupem całego szyberdachu.
Dziękuje za pomoc
- mikolajmm
- Forum Audi 80
- Imię: Mikołaj
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Czy B3 i B4 mają takie same uszczelki? Moja w B4 pęka na środku i wydaje się jakby miała wrośnięty delikatny zielony meszek ;p w związku z tym chciałbym wymienić na sprawną
Przybysz_1990 masz namiary na miejsce gdzie można dostać takowe uszczelki?
Z tego co widzę, to jest spory problem, w warsztatach pytałem to nie mają ...
Przybysz_1990 masz namiary na miejsce gdzie można dostać takowe uszczelki?
Z tego co widzę, to jest spory problem, w warsztatach pytałem to nie mają ...