[b3,b4] Wycieraczki szyby przedniej
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Założyłem takie wczoraj u siebie, nie Valeo ale tego typu, za 45zł, obydwie 51cm. Ojciec ma już drugie takie w swoim VW i dają rade, na pewno lepiej wyglądają <ok> W sobote coś tam będę grzebał przy aucie to mogę fotkę cyknąć.
Edit:
Tak to wygląda.
Edit:
Tak to wygląda.
Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 20:42 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
też od jakiegoś czasu zacząłem ich używać, niedawno udało się nabyć po 7zł/sztuka, ale to dlatego, że kupowałem jeszcze inne rzeczy do auta Wcześniej używałem wycieraczek firmy valeo, ale max pół roku i do wywalenia, a ich cena parę razy większa :roll:goldi j51 pisze:No i dzisiaj zawitały nowe wycieraczki ALCA po 10 zł szt
mialem okazje uzywac wycieraczek ALCA i wytrzymaly doslownie 300km i do wywalenia...kupilem bodajze w jakims tesco.. kupilem na szybko bo byly tanie a bylem w trasie.. no i zdazylem zrobic 2 kursy czyli jakies 300km i rozmazywaly na wszystkie mozliwe sposoby.
mialem tez wycieraczki BOSHA (kupowane przez alledrogo koszt 1szt. ok. 45zl) i pod wplywem ciepla w lecice guma ktora wyciera zaczela sie jakby topić i sie przykleiła do szyby co potem ciezko bylo zmyc.. teraz tez mam bosha i narazie wytrzymuja ale zastanawiam sie nad kupnem nowym.. myslalem wlasnie o tych valeo compact revolution..
co do clugosci to mam 53 i 51 ale tak jak kazdy pisze od strony pasazera wycieraczka odstaje.. teraz jak bede kupowal to raczej 53 i 48
mialem tez wycieraczki BOSHA (kupowane przez alledrogo koszt 1szt. ok. 45zl) i pod wplywem ciepla w lecice guma ktora wyciera zaczela sie jakby topić i sie przykleiła do szyby co potem ciezko bylo zmyc.. teraz tez mam bosha i narazie wytrzymuja ale zastanawiam sie nad kupnem nowym.. myslalem wlasnie o tych valeo compact revolution..
co do clugosci to mam 53 i 51 ale tak jak kazdy pisze od strony pasazera wycieraczka odstaje.. teraz jak bede kupowal to raczej 53 i 48
- radziobiker
- Forum Audi 80
każdy będzie narzekał na wycieraczki tej firmy i tej...
Jesli chodzi o wycieraczki Valeo po roku czasu na mokrych szybach ładnie wszystko zbiera i jest cisza. Ale juz jak jest suchawa szyba to zacina sie dolna cześć co 5mm prawa strona odstaje od szyby mimo ze jest 48 założona no i robi prum prum czyli oddaje swoj głupi głos wycieraczka. Ciekawe czy ktos ma wycieraczki Hella bo ostatnio widziałem w sklepie
Jesli chodzi o wycieraczki Valeo po roku czasu na mokrych szybach ładnie wszystko zbiera i jest cisza. Ale juz jak jest suchawa szyba to zacina sie dolna cześć co 5mm prawa strona odstaje od szyby mimo ze jest 48 założona no i robi prum prum czyli oddaje swoj głupi głos wycieraczka. Ciekawe czy ktos ma wycieraczki Hella bo ostatnio widziałem w sklepie