[B3/B4 1Z]Zamiana zderzaka przód z B3 do B4
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[B3/B4 1Z]Zamiana zderzaka przód z B3 do B4
Witam
Mam pytanie jaki to zderzak bo takie halogeny z kierunkami były w B4 a tu jest w B3 i czy cały ten zderzak będzie pasował P&P do B4 bez żadnych przeróbek czy trzeba coś przerabiać i czy warto przekładać do B4 ?
Proszę o szybką odpowiedz
Mam pytanie jaki to zderzak bo takie halogeny z kierunkami były w B4 a tu jest w B3 i czy cały ten zderzak będzie pasował P&P do B4 bez żadnych przeróbek czy trzeba coś przerabiać i czy warto przekładać do B4 ?
Proszę o szybką odpowiedz
Ostatnio zmieniony 30 mar 2012, 13:39 przez kris00, łącznie zmieniany 3 razy.
Wygląda fajnie tylko na tej fotce zrobionej od góry.kris00 pisze:A ten zderzak od B3 też by fajnie wyglądał i juz z kierunkami
W realu już nie będzie tak słodko... dół zderzaka ma zupełnie inny kształt niż w B4 (poza tym osłona pod silnik pewnie nie będzie pasowała i mocowania pewnie też).
[ Dodano: 2011-12-22, 20:05 ]
Nie podejdą... są szerszekris00 pisze:A te światła przód z B3 zespolone będą lepiej świecić niż te nasze oryginały ( które wiadomo nie świecą )
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No to więc kiszka a już myłem że coś pokombinuje chociaż z tymi światłami a tu nic z tego
Mam u siebie zwykłe tarcze w TDI czy opyla sie założyć wentylowane od V6 mam na myśli cały komplet na przód (tarcze, zaciski, jarzma) ??
[ Dodano: 2011-12-22, 20:35 ]
Już na ostatek a czy te kierunki pomarańczowe z B3 będą pasowały do B4 w listwy
Mam u siebie zwykłe tarcze w TDI czy opyla sie założyć wentylowane od V6 mam na myśli cały komplet na przód (tarcze, zaciski, jarzma) ??
[ Dodano: 2011-12-22, 20:35 ]
Już na ostatek a czy te kierunki pomarańczowe z B3 będą pasowały do B4 w listwy
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
będą pasowały, ale szpary się porobią bo są chyba troszkę mniejsze od tych od B4kris00 pisze:Już na ostatek a czy te kierunki pomarańczowe z B3 będą pasowały do B4 w listwy
w Twoim przypadku było by to bardziej niż wskazane :mrgreen:kris00 pisze:czy opyla sie założyć wentylowane od V6 mam na myśli cały komplet na przód (tarcze, zaciski, jarzma) ??