[coupe] zderzak przedni z serii "color edition"
Z rysunku w etce wynika że to jest sam zderzak :roll: przynajmniej ja nie widzę na nim dokładki (możliwe że sie myle)
Zderzaki z dokładkami były w też w Sport Edition i ja miałem taki w swojej B3 (sedan). Miałem też papiery (homologacje) Kamei z numerami katalogowymi ale oddałem je razem z książką i innymi papierami nowemu właścicielowi <uhh>
Coupe standard:
Sedan z dokładką Kamei:
Coupe z dokładką Kamei:
Dokładka sprawia że zderzak idzie bardziej ku przodowi a na rysunku z ETKI nie widać nic takiego (ten na rysunku wygląda jak ori Coupe) Swoją drogę dziwne że panowie z salonu nie wiedzą o co chodzi :-> Sprobuj poszukać katalogu kamei, dokładka powinna być do dostania jako osobny element (bez zderzaka).
Zderzaki z dokładkami były w też w Sport Edition i ja miałem taki w swojej B3 (sedan). Miałem też papiery (homologacje) Kamei z numerami katalogowymi ale oddałem je razem z książką i innymi papierami nowemu właścicielowi <uhh>
Coupe standard:
Sedan z dokładką Kamei:
Coupe z dokładką Kamei:
Dokładka sprawia że zderzak idzie bardziej ku przodowi a na rysunku z ETKI nie widać nic takiego (ten na rysunku wygląda jak ori Coupe) Swoją drogę dziwne że panowie z salonu nie wiedzą o co chodzi :-> Sprobuj poszukać katalogu kamei, dokładka powinna być do dostania jako osobny element (bez zderzaka).
mam katalog kamei do audi, udalo sie kiedys kupic na allegro ale kurde gdzie ori dokladke dostac?? towar ciezki.
tzn wiesz etka i te rysunki tam to tak niedokonca, bo np. tam pisze tez zderzak do 6 cylindrowych, a one juz byly calkiem inne co nie? i jak klikniesz na ten zderzak do v6 to rysunek sie nie zmienia tylko jest inny numer katalogowy, inna ilterka
z tego co pisze to spojler ori od kamei do coupe ma numer 44920,
krolestwo za taki spojler ori lub wiadomosc czy ten zderzak z etki (bo obok jest opis color edition a w tym pakiecie byly te zderzaki)
to ten z spojlerem kamei czy ten zwykly :?: :->
tzn wiesz etka i te rysunki tam to tak niedokonca, bo np. tam pisze tez zderzak do 6 cylindrowych, a one juz byly calkiem inne co nie? i jak klikniesz na ten zderzak do v6 to rysunek sie nie zmienia tylko jest inny numer katalogowy, inna ilterka
z tego co pisze to spojler ori od kamei do coupe ma numer 44920,
krolestwo za taki spojler ori lub wiadomosc czy ten zderzak z etki (bo obok jest opis color edition a w tym pakiecie byly te zderzaki)
to ten z spojlerem kamei czy ten zwykly :?: :->
czyli Jmm rozumiem z tego co mowisz ze ten zderzak z etki
o numerze 895 807 105 K (gdzie obok pisze 4/5 zylinder colour edition)
to jest zderzak z nakladka kamei ktory mi trza????
<rotfl>
no to super, bardzo mi zalezalo na tej inf bo wywalic kase na nowy a okazaloby sie ze to bedzie ten zwykly to....kapa
musze wymienic bo obecny sfatygowany jest i w niemczech juz cos byl klejony
Jmm mam u Ciebie dlug wdziecznosci
o numerze 895 807 105 K (gdzie obok pisze 4/5 zylinder colour edition)
to jest zderzak z nakladka kamei ktory mi trza????
<rotfl>
no to super, bardzo mi zalezalo na tej inf bo wywalic kase na nowy a okazaloby sie ze to bedzie ten zwykly to....kapa
musze wymienic bo obecny sfatygowany jest i w niemczech juz cos byl klejony
Jmm mam u Ciebie dlug wdziecznosci
Mxxtomek, możesz też szukać firmy która robi dokładki zderzaków. Ja zamawiałem do swojej B3 dokładkę na allegro (dokładnie identyczna jak na zdjęciu czerwonego sedana ze zdjęcia wyżej) Jakością odbiegała od oryginału Kamei ale coś za coś... Niestety nie zakładałem jej do auta (byłoby trochę za nisko, oryginalna dokładka kamei połamała się na naszych drogach :-x ) i odsprzedałem klubowiczowi
Ciężko będzie znaleźć ale kto szuka ten... <ok>
Powodzenia
Ciężko będzie znaleźć ale kto szuka ten... <ok>
Powodzenia
Kolego mam to co szukałeś !!! obadaj sprawę! znalazłem bo sam się nad takim czymś zastanawiałem. na samochodzie koleś ma to zaszpachlowane. ale lepiej nie zrównywać moim zdaniem tylko ładnie stonować jak na czerwonym foto u góry forum . -----> http://moto.allegro.pl/item317300312_au ... cena_.html <---------
P.s ma jeszcze na tył i na progi 270zł komplet ---> http://moto.allegro.pl/item317299784_au ... cena_.html pozdro ziooom
i jeszcze coś takiego znalazłem http://moto.allegro.pl/item316397214_sp ... 80_b3.html
P.s ma jeszcze na tył i na progi 270zł komplet ---> http://moto.allegro.pl/item317299784_au ... cena_.html pozdro ziooom
i jeszcze coś takiego znalazłem http://moto.allegro.pl/item316397214_sp ... 80_b3.html
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 23:26 przez nitro46, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie identyczną dokładkę miałem zakupioną z allegro. Będzie się troszkę różnić niż ta Kamei. Ta z aukcji jest do Audi 80 sedan i nie ma wycięcia na kierunki i halogeny a oryginał Kamei jest dedykowany do Coupe. Zdjęcie 80-tki z dokładką na aukcji to jakieś nieporozumienie Kto szpachluje tak zderzak <uhh>nitro46 pisze:na samochodzie koleś ma to zaszpachlowane. ale lepiej nie zrównywać moim zdaniem tylko ładnie stonować ja na czerwonym foto u góry forum
Tak powinna wyglądać prawidłowo zamontowana dokładka:
wiem ,
towar deficytowy to fakt, model tez deficytowy - slowa kolesia z aso vw jak pytalem o ten zderzak "sprzedaj pan te auto i niebedzie klopotu ze zderzakami"
kiedys na allegro byl taki zderzak za 400 zl, ale....stan do d...
z nakladkami juz niechce sie bawic co ori to ori, ten model zasluguje na ori i jesli nic w miedzy czasie nie znajde kupie wlasnie "kamei design" ori nowy zderzak
wielkie podziekowanie FranoF1 <ok>
towar deficytowy to fakt, model tez deficytowy - slowa kolesia z aso vw jak pytalem o ten zderzak "sprzedaj pan te auto i niebedzie klopotu ze zderzakami"
kiedys na allegro byl taki zderzak za 400 zl, ale....stan do d...
z nakladkami juz niechce sie bawic co ori to ori, ten model zasluguje na ori i jesli nic w miedzy czasie nie znajde kupie wlasnie "kamei design" ori nowy zderzak
wielkie podziekowanie FranoF1 <ok>