[b3, all] zmiana błotnik przedni od b4/ zderzak tył
[b3, all] zmiana błotnik przedni od b4/ zderzak tył
Spotkałem sie z tirem, w zasadzie on ze mną na moje niechciane życzenie:P, uszkodził mi prostak NOWĄ zimówke kormoranke ,błotnik, i dżwi przednie prawe przód wszystko... no a ze sie przymieżalem na zmiane błotników przednich od b4 lub coupe b3/b4... tylko poprostu interesuje mnie jak by to wyglądało i czy by mocowania pasowały bez wiekszych przerubek... bo i tak juz mam zdeżak od coupe(maska b3... bo b4 mi nie podchodzi... lampeczki tez od coupe juz sa)
Wlasnie jedynie co mnie wkuża w b3 to te przednie blotniki jak by je tasakiem ścioł, i tylne kierunki ze nie czerwone...
przy okazji zapytam jeszcze jakie zderzaki pasują do b3 na tył...fotki itp... jak by to wygladało...
pozdrawiam i z góry dzia:)
Wlasnie jedynie co mnie wkuża w b3 to te przednie blotniki jak by je tasakiem ścioł, i tylne kierunki ze nie czerwone...
przy okazji zapytam jeszcze jakie zderzaki pasują do b3 na tył...fotki itp... jak by to wygladało...
pozdrawiam i z góry dzia:)
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Popatrz sobie na tylne błotniki, co z nimi zrobisz? Z przodu szerokie a z tyłu wąskie?..dopiero to będzie wyglądało.seba1025 pisze:jedynie co mnie wkuża w b3 to te przednie blotniki jak by je tasakiem ścioł
załóż sobie od Avanta i już masz po problemie.seba1025 pisze:i tylne kierunki ze nie czerwone...
Tylko od B3, żadnego innego tam nie założysz. Możesz jedynie spróbować założyć dokładkę.seba1025 pisze:jakie zderzaki pasują do b3 na tył
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
seba, jechałem dziś za B trójką przerobioną na B4 i powiem Ci że różnica między przednimi błotnikami a tylnymi nie rzucała się aż tak bardzo w oczy. O dziwo tylny zderzak również pochodził z B4 (tak mi się wydaje), widuję to auto czasami ale dopiero dzisiaj to zauważyłem. W przyszłym tygodniu postaram się na nią zapolować i może uda mi sie pstryknąć parę fotek dla Ciebie
tylny zdezak raczej od b4 sedana normalnego by nie bardzo pasował(mozna przeciąć i "pospawać")na szerokosć to nie wielka ruznica, ale b4 jest dłuższe z tyłu...., raczej myslalem o czyms z b3 coupe, lub b4 cabrio... ale to tez nei wiadomo co i jak.... . A za zdjecia bym był baaaardzo wdzieczny. Dziś tak przechodzilem obok b4 i zobaczylem ze błotnik przedni ma te poszezenie mniejsze niz z tylu... wiec chyba az tkaiej ruznicy nie bedzie..., cza bedzie popatrzeć fotki sie naprawde przydadza...(ale maski nie robie od b4 nie pdoba mi sie).