Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[80/90/Coupe B3] Zmiana karoserii

ODPOWIEDZ
Piotrx
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80/90/Coupe B3] Zmiana karoserii

Post autor: Piotrx » 12 wrz 2007, 04:39

Witam.
Czy jest możliwa zmiana karoserii w B3 coupe quattro, obecna nie nadaje sie do jazdy, ma rozwalony tył, prawie do foteli pasażerów. Chodzi mi o aspekt prawny jak i to czy pasowały by części np. do karoserii z B4 gdyż tylko taką widziałem na sprzedaż, w dodatku z modelu wyłącznie z przednim napędem (czy jest różnica w ich budowie?). Czy możliwe jest to legalnie, czy w ogólę jest możliwe? Jeśli tak to mniej więcej jakie koszta musiałbym ponieść? Może ktoś z was jest w stanie mi coś doradzić. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 12 wrz 2007, 10:10

Budy nie możesz zmienić. Ale ostatnio jest dużo Coupejek na części, więc napewno możesz się dogadać i kupic kompletną budę z niemieckimi papierami. Potem poprzecuasz wszystko czego brakuje ze swojej i mozesz rejestrować ;-)

Piotrx
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Piotrx » 12 wrz 2007, 14:15

Dziękuję za odpowiedz. Czyli nie można zmienić. Ciekawe za ile można by dostać taka sprowadzona nie kompletna do tego pewnie jeszcze sporo opłat by doszło i jak rozliczyć się później z oc skoro samochód musi być albo zezłomowany albo musi być płacone oc, czy może myle się?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elementy karoserii”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl