Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80/90/Coupe B3] Zmiana karoserii

ODPOWIEDZ
Piotrx
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80/90/Coupe B3] Zmiana karoserii

Post autor: Piotrx » 12 wrz 2007, 04:39

Witam.
Czy jest możliwa zmiana karoserii w B3 coupe quattro, obecna nie nadaje sie do jazdy, ma rozwalony tył, prawie do foteli pasażerów. Chodzi mi o aspekt prawny jak i to czy pasowały by części np. do karoserii z B4 gdyż tylko taką widziałem na sprzedaż, w dodatku z modelu wyłącznie z przednim napędem (czy jest różnica w ich budowie?). Czy możliwe jest to legalnie, czy w ogólę jest możliwe? Jeśli tak to mniej więcej jakie koszta musiałbym ponieść? Może ktoś z was jest w stanie mi coś doradzić. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 12 wrz 2007, 10:10

Budy nie możesz zmienić. Ale ostatnio jest dużo Coupejek na części, więc napewno możesz się dogadać i kupic kompletną budę z niemieckimi papierami. Potem poprzecuasz wszystko czego brakuje ze swojej i mozesz rejestrować ;-)

Piotrx
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Piotrx » 12 wrz 2007, 14:15

Dziękuję za odpowiedz. Czyli nie można zmienić. Ciekawe za ile można by dostać taka sprowadzona nie kompletna do tego pewnie jeszcze sporo opłat by doszło i jak rozliczyć się później z oc skoro samochód musi być albo zezłomowany albo musi być płacone oc, czy może myle się?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elementy karoserii”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl