[B3/B4] zmiana spryskiwaczy
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[B3/B4] zmiana spryskiwaczy
panowie czy ktoś zmieniał już spryskiwacze przedniej szyby??chce zmienić na takie które rozprowadzają płyn na całą powierzchnie szyby w postaci mgiełki.może ktoś sie orjętuje jakie można włożyć by pasowały i rozprowadzały tak płyn??
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 22:45 przez hudy, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
wydaje mi sie że było coś takiego jak podgrzewane spryskiwacze.spryskiwacze leflektorów tez były podgrzewane...zobacz sobie na <a href="http://www.audi80.pl">Zakaz reklamowania. Punkt 24 regulaminu.</a> tam w dziale download - PDF jest plik pt kody do audi.tam są zawarte kody wyposazenia w audi.porównaj sobie z kodami które powinienes mieć na naklejce w książce serwisowej lub w bagarzniku twojego samochodu.dowiesz sie co masz a czego nie masz na wyposazeniu...
Były dostepne już w B3, często w tzw. pakiecie zimowymzgredek27 pisze:A ja zrobie lekki OT i zapytam..czy w B4 byly grzane spryski? Bo wydaje mi sie ze taki bajer posiadam..ale wole sie upewnic. Wydaje mi sie ze jakis tam kabel idzie (odciagajac gume od sprysku od wewnatrz maski) i kiedy to dziala? Po wlaczeniu ogrzewania szyby czy jakis inny patent?
Generalnie do każdej dyszy powinny dochodzić wówczas dwa przewody. Działają cały czas od momentu przekręcenia zapłonu
hudy pisal ze w dziale download
niestety nieznalazlem takiego co piszesz a bardzo bym chcial zobaczyc poprosze o link
[ Dodano: 2007-06-15, 09:55 ]
juz mam na amf bylo i dzieki wilu8
hudy pisze:zobacz sobie na zakaz linkowania tam w dziale download - PDF jest plik pt kody do audi.tam są zawarte kody wyposazenia w audi.
niestety nieznalazlem takiego co piszesz a bardzo bym chcial zobaczyc poprosze o link
[ Dodano: 2007-06-15, 09:55 ]
juz mam na amf bylo i dzieki wilu8