Koszulki klubowe - projekty, propozycje, dyskusja.
eSPe, z nickami to nie ma co tu kombinowac bo sie zrobi kociołek, a poza tym wiem jakie było zamieszanie z nickami przy T-Shirtach, jeden chciał, drugi nie, ten znowu chciał inny a ktos inny wogóle nie dostał z nickiem a taka zamawiał.
a ceny hurtowe polarów nie sa znowu tak wielkie, nawet tych grubszych markowych.
pozdro
a ceny hurtowe polarów nie sa znowu tak wielkie, nawet tych grubszych markowych.
pozdro
nie posiadam koszuki klubowej i bardzo nad tym faktem ubolewam w kazdym badz razie logo na piersi i z tylu pod karkie "www.audi80.pl" bez ników bardzo mi sie podoba
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
kubik, i jak tam ruszyło coś z polarami?
Dzwoniłeś do tej babki co ci dałem namiary?
Dla nas już zrealizowała zamówienie - jak poprzednio polówki (gładko, szybko, rzetelnie i bez problemów).
Ja już właśnie rozdzielam polarki dla "Kormoranów":
Jakość haftu i czas realizacji pierwsza klasa. <ok> <ok> <ok>
www.studiohaft.pl
Od wysłania maila do nich z listą bluz, rozmiarów i personalizacji do momentu jak mi przyjechał kurier z polarami minęło 7 dni roboczych. Czas realizacji myślę że ekstra więc nie ma co się zastanawiać.
Zdjęcia nie oddają jakości haftu a polarki grube, miłe w dotyku no i oczywiście cieplutkie i pierwsza klasa jeżeli chodzi o jakość zarówno materiału jak i haftu.
Wczoraj około 2h postaliśmy na mini spociku z deejayem jak nas odwiedził to obyło się bez kurtek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dzwoniłeś do tej babki co ci dałem namiary?
Dla nas już zrealizowała zamówienie - jak poprzednio polówki (gładko, szybko, rzetelnie i bez problemów).
Ja już właśnie rozdzielam polarki dla "Kormoranów":
Jakość haftu i czas realizacji pierwsza klasa. <ok> <ok> <ok>
www.studiohaft.pl
Od wysłania maila do nich z listą bluz, rozmiarów i personalizacji do momentu jak mi przyjechał kurier z polarami minęło 7 dni roboczych. Czas realizacji myślę że ekstra więc nie ma co się zastanawiać.
Zdjęcia nie oddają jakości haftu a polarki grube, miłe w dotyku no i oczywiście cieplutkie i pierwsza klasa jeżeli chodzi o jakość zarówno materiału jak i haftu.
Wczoraj około 2h postaliśmy na mini spociku z deejayem jak nas odwiedził to obyło się bez kurtek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
na audiklubie koleś o nicku "jagoda" robi w tym roku polary jakie tylko chcecie, zagadałem do niego czy nie mógłby też zrobić dla audi80.pl
kubik wysyłam Ci jego numer telefonu na pw ogarnij ten temat z nim myśle że szybciej tak będzie
tutaj link do jego tematu na audiklub i jakie polarki robi
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... t=#1461873
kubik wysyłam Ci jego numer telefonu na pw ogarnij ten temat z nim myśle że szybciej tak będzie
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To są te tańsze od Adlera. Tych nie chciałem. Mogłem mieć je również taniej niż za 100zł - Jagoda robi po 80zł więc przypuszczam że podobnie by wyszło. Wszystko jest kwestią jakości jaką chcemy. Ja zaproponowałem opcję lepszej jakości czyli 360g/m2 bo nie lubię półśrodków.levis1991 pisze:na audiklubie koleś o nicku "jagoda" robi w tym roku polary jakie tylko chcecie, zagadałem do niego czy nie mógłby też zrobić dla audi80.pl
Te co jagoda robi to 280g/m2.
Ta babka co nam robiła ma i takie i takie.
http://www.studiohaft.pl/index.php?opti ... Itemid=144
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
levis1991, osle patentowany, jaki "koles"????? Jagoda to zona klubowicza nickiem Baskecior! <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur>levis1991 pisze:na audiklubie koleś o nicku "jagoda" robi w tym roku polary jakie tylko chcecie, zagadałem do niego czy nie mógłby też zrobić dla audi80.pl
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i mnie się tak wydawał.deejay.ftb pisze:levis1991, osle patentowany, jaki "koles"????? Jagoda to zona klubowicza nickiem Baskecior! <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur>levis1991 pisze:na audiklubie koleś o nicku "jagoda" robi w tym roku polary jakie tylko chcecie, zagadałem do niego czy nie mógłby też zrobić dla audi80.pl
Bo awatar z tym samym dzieckiem co u Baskeciora. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>