a ceny hurtowe polarów nie sa znowu tak wielkie, nawet tych grubszych markowych.
pozdro

To są te tańsze od Adlera. Tych nie chciałem. Mogłem mieć je również taniej niż za 100zł - Jagoda robi po 80zł więc przypuszczam że podobnie by wyszło. Wszystko jest kwestią jakości jaką chcemy. Ja zaproponowałem opcję lepszej jakości czyli 360g/m2 bo nie lubię półśrodków.levis1991 pisze:na audiklubie koleś o nicku "jagoda" robi w tym roku polary jakie tylko chcecie, zagadałem do niego czy nie mógłby też zrobić dla audi80.pl
kubik wysyłam Ci jego numer telefonu na pw ogarnij ten temat z nim myśle że szybciej tak będzie
tutaj link do jego tematu na audiklub i jakie polarki robi
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... t=#1461873
levis1991, osle patentowany, jaki "koles"????? Jagoda to zona klubowicza nickiem Baskecior! <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur>levis1991 pisze:na audiklubie koleś o nicku "jagoda" robi w tym roku polary jakie tylko chcecie, zagadałem do niego czy nie mógłby też zrobić dla audi80.pl
kubik wysyłam Ci jego numer telefonu na pw ogarnij ten temat z nim myśle że szybciej tak będzie
No i mnie się tak wydawał.deejay.ftb pisze:levis1991, osle patentowany, jaki "koles"????? Jagoda to zona klubowicza nickiem Baskecior! <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur> <mur>levis1991 pisze:na audiklubie koleś o nicku "jagoda" robi w tym roku polary jakie tylko chcecie, zagadałem do niego czy nie mógłby też zrobić dla audi80.pl