Proszę nie używać wielu znaków interpunkcyjnych pisanych po sobie (jak to zrobiłeś w tytule tematu), gdyż jest to niezgodne z regulaminem.
Nie mam ABS-uczarekj pisze:Może masz po prostu zapowietrzony układ ABS?
Probowałem juz tak i nie moglem wyciagnac weza ,wiec dalej nie szarpalem i nie wyciagalem go.Tył hamulce były robione ale przed robieniem ich mialem taki sam problem .Korektor siły hamowania wymieniony bo poprzedni uszkodzilem i ciekł wiec musialem wymienic.(temat opisywany w innym dziale) Ale mam co do korektora jedno pytanie jak sie go reguluje ? w góre czy w dół ? jak dam go w dół to jaki jest efekt i co jak go dam na maxa w góre ? Moglby mi ktos wyjasnic zasade działania ?Fantomas_29 pisze:Zapal auto potem je zgaś idź pod maske i wyciagnij przewód z podciśnienia z serva jak mocno syknie to nie ma potrzeby wymiany serva. Sprawdź tylne hamulce jak i korektor hamowania.
wykrecasz dolna oslone deski rozdzielczej ("oslona kolan" - 4 srubki na klucz 8)sylwo241 pisze:Witam.Jak w temacie.Jak wymienić serwo w audi 80 b4 2.8 v6.Serwo już kupione aby wymiana została;)