Pięknie się to wszystko prezentuje...
a ten jak zwykle nie zorientowany co się wkoło dzieje :mrgreen:Bastek pisze:Solskier, chłopie Ty żyjesz :mrgreen: Jak dobrze Cię znów tu widziećAudi pierwsza klasa... Napisałeś w sumie ze trzy zdania na temat przeprowadzonych zmian, a ja nadal z podziwu wyjść nie mogę...
No jak mam wiedzieć...? Na zloty nie jeżdżę bo praca mi na to nie pozwala... Piotrek nie odzywał się na forum chyba z 2 lata... Nic nie widziałem, nic nie słyszałem <mikolaj>duo pisze:a ten jak zwykle nie zorientowany co się wkoło dzieje :mrgreen:Bastek pisze:Solskier, chłopie Ty żyjesz :mrgreen: Jak dobrze Cię znów tu widziećAudi pierwsza klasa... Napisałeś w sumie ze trzy zdania na temat przeprowadzonych zmian, a ja nadal z podziwu wyjść nie mogę...
Może jest ale jej nie poznajecie bo jest w serii, a kolega może nawet nie wiedział i nie wie czym jeździszkoda że nowy właściciel nie pokazał się tu z twoją starą b4
Zawsze da się naprawić, rozmysałem inny silnk ale napraw tego wejdzie w kolicy 4-5k wiec się nie opłaca kupować używany nieznanego pochodzenia, myslałem nad swapem na 3.0TDI albo 2.0 TFSI ale to inwestycja rzedu 10k i zwiazek z autem na długie lata, a mysle jeszcze troche polatac tym i szukac coś nowego do nowych modów.Bastek pisze:Solskier, w takim wypadku co będziesz robił z silnikiem? Nadaje się to do remontu?
Pytanie który? Auta tuninguje od początku do końca sam nawet ostatnio pomijam tokarza i sam rzeźbie :lol:grU pisze:a jakimi osiągami się legitymował Twój avant? i gdzie go stroiłeś?
Tak prowadzę elektor mechanikę.grU pisze:Rozumiem, że z tego żyjesz, sądząc po opisie?
Nie, naprawiam, w zasadzie to zbuduje motor od nowa, tylko blok i miska zostanie stara być może głowica zależy jak bardzo jest uszkodzona... Części z ASO już jadą. Jedno jest pewne jak sie dotrze to na pewno mu nie popuszczę raczej dokręcę "mu śrubę" najwyzej wybuchnie raz jeszcze <mikolaj>grU pisze:silnik w b6 chyba wymieniasz?