[B4 2.0 ABT Sedan] co to za wtyczka
[B4 2.0 ABT Sedan] co to za wtyczka
Witam od jakiegos czasu zastanawia mnie wtyczka ktora prowadzi do nikad.Dla tego dodaje zdjecia i prosze was o pomoc moze ktos z was wie co to za wtyczka i dokad prowadzi lub powinna prowadzic.Moze macie taka wtyczke w tym samym miejscu i mogli byscie napisac do czego jest.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 22:42 przez Ka1230, łącznie zmieniany 2 razy.
- percevalle
- Audi 80 Klub
- percevalle
- Audi 80 Klub
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W każdej audi były montrowane tzn. puszczane te wtyczki. Do każdego silnika itp. A po prostu w modelach z AC były zbiorniczki z wtyczką. Ja miałem też to, a teraz gdy mam AC dokupiłem zbiorniczek z wtyczką i działaKa1230 pisze:percevalle, ale do czego by prowadzila ta wcztyczka jak ja mam zwykly licznik??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Były też w modelach z MC i B3 z tą podstawową wstawką. Tylko co niektóre wersje silnikowe nie miały zbiorniczków z czujnikami...KLAKSON pisze:W każdej audi były montrowane tzn. puszczane te wtyczki. Do każdego silnika itp. A po prostu w modelach z AC były zbiorniczki z wtyczką.
U mnie w poprzednim B3 też miałem wolną wtyczkę od czujnika jak sprawdziłem po połączeniu pinów tej wtyczki włączała się kontrolka. W B4 montowali takie zbiorniczki z czujnikiem w innych wersjach silnikowych (chyba już od ABK z benzynowych).
[ Dodano: 2010-04-13, 20:44 ]
maciek12, ubiegłeś mnie o minutę.
- percevalle
- Audi 80 Klub
Tak właśnie jest on niewymienialny, wiec pewnie nie da sie kupić takiego czujnika. Najprostsza droga to kupić zbiorniczek z czujnikiem, albo zostawić tak jak jest skoro twoja ciekawość została zaspokojona. Rozumiem ze masz potrzebe psychiczną wetkania tej wtyczki na jej miejsce, kolego Ka1230 ?basu pisze:O ile dobrze kojarzę czujnik jest zamontowany na stałe w zbiorniku i nie da się go wymienić ani zamontować do zbiornika bez takiego czujnika.