Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[audi 80 b3] kilka drobnych problemow

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jarzyn
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[audi 80 b3] kilka drobnych problemow

Post autor: jarzyn » 01 lip 2008, 14:17

witam mam do was kilka pytan niedawno zostalem wlascicielem audi 80 1.8 z 1990 roku i mam kilka pytan

1 co mozna wstawic w tunelu srodkowym zamiast starego miejsca gdzie bylo miejsce na kasety i gdzie to kupic?

2 potrzebna mi jest jeszcze seryjna szybka od oswietlenia w suficie i tez pytanie gdzie to kupic?

3 potrzebny prawy (jak sie siedzi za kierownica) halogen mocowany w zderzaku na allegro znalazlem ale tylko lewy ktory jest mi nie potrzebny

4 rowniez potrzebny mi jest przewod od filtra powietrza bo silnik bierze lewe powietrze

z gory dzieki

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2,2 AAN
Kontakt:

Post autor: Solskier » 01 lip 2008, 15:20

jarzyn pisze:1 co mozna wstawic w tunelu srodkowym zamiast starego miejsca gdzie bylo miejsce na kasety i gdzie to kupic?
Własiwie to nic nie mozna tam wstawic, albo zmienasz tunel na taki bez kaseciarza albo w zwyły wstawiasz cup holder <ok>
jarzyn pisze:2 potrzebna mi jest jeszcze seryjna szybka od oswietlenia w suficie i tez pytanie gdzie to kupic?
Na allegro, u złomiarzy, na szrotach <ok>
jarzyn pisze:3 potrzebny prawy (jak sie siedzi za kierownica) halogen mocowany w zderzaku na allegro znalazlem ale tylko lewy ktory jest mi nie potrzebny

4 rowniez potrzebny mi jest przewod od filtra powietrza bo silnik bierze lewe powietrze
To samo co punkt drugi, co do weza moznesz kupić w sklepie <ok>

Awatar użytkownika
jarzyn
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jarzyn » 01 lip 2008, 15:42

co to jest ten cup holder i gdzie to kupic

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 01 lip 2008, 17:04

jarzyn pisze:1 co mozna wstawic w tunelu srodkowym zamiast starego miejsca gdzie bylo miejsce na kasety i gdzie to kupic?
Pojemnik na puszki itp (patrz pojazd FranoF1), ale do tego musisz mieć półkę bez kaset oryginalnie.
jarzyn pisze:2 potrzebna mi jest jeszcze seryjna szybka od oswietlenia w suficie i tez pytanie gdzie to kupic?
u mnie
jarzyn pisze:rowniez potrzebny mi jest przewod od filtra powietrza bo silnik bierze lewe powietrze
patrz wyżej :mrgreen:
jarzyn pisze:potrzebny prawy (jak sie siedzi za kierownica) halogen mocowany w zderzaku na allegro znalazlem ale tylko lewy ktory jest mi nie potrzebny
nie mam ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl