[80 b3] montaż zbiornika paliwa
- zawodnik88
- Forum Audi 80
[80 b3] montaż zbiornika paliwa
witam mam taki problem ponieważ mam mozliwośc kupna zbiornika paliwa z otworem na narty do mojej audi 1,8 s tylko niewiem czy ten zbiornik bedzie pasował do b3 bo z tego co wiem to jest on plastikowy a ten standardowy w audi z metalu i chciałbym sie dowiedzieć czy przewody paliwa będą też pasować i śruby do przykręcenia czy ktoś z was ma taki zbiornik z otworem na narty lub taki montował i wie jak jest on zamontowany . W zwykłym zbiorniku przewody idą od dołu i chyba zasysa paliwo dołem bardzo bym prosił o porade !
- zawodnik88
- Forum Audi 80
ten zbiornik który oglądałem w tym audi jest z plastiku na pewno bo nawet zdejmowałem tą tapicerke w bagażniku bo też myslałem ze jest z metalu jak reszta zbiorników w b3 a to jest jednak plastik
[ Dodano: 2010-09-03, 21:11 ]
a jeszcze pytanie czy pojemność tych zbiorników z otworem na narty jest taka sama ?
[ Dodano: 2010-09-03, 21:11 ]
a jeszcze pytanie czy pojemność tych zbiorników z otworem na narty jest taka sama ?
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
[quote="pandamix"]worek mam na sprzedaż,u siebie zdemontowałem bo na narty nie jeżdżę,jak chcesz to daj znać na pw,zbiornika to CI nie sprzedam,u mnie też zbiornik jest z plastiku[/quote
worek chyba zdobęde razem z tym bakiem na szrocie tylko zastanawiam sie czy w wszystko bedzie pasowało bez żadnych przeróbek bo niechciałbym nic przerabiać tylko założyć i że by było ori
worek chyba zdobęde razem z tym bakiem na szrocie tylko zastanawiam sie czy w wszystko bedzie pasowało bez żadnych przeróbek bo niechciałbym nic przerabiać tylko założyć i że by było ori
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
Zbiornik już założony prawie wszystko pasowało i jest jak ori tylko przy tym plastikowym baku oprócz tego zaworu zapobiegającemu wyciekowi paliwa jest jescze taka biała listwa którą się montuje pod tylną półke nad bakiem niewiem do czego to jest ? z tej listwy leca wężyki do zbiornika . Poza tym teraz bagażnik jest już o niebo praktyczniejszy ze względu na ten worek do przewozu nart i nie tylko