[Coupe] Typ 89 a 8B różnice
Odkopię temat i może mi powiecie jaką coupetkę posiadam, mianowcie w karcie pojazdu mam Audi 89, w urzędzie Pani nie chciała jej zarejestrować bo nie ma takiego samochodu i koniec ... mąż uprosił pisząc oświadczenie że to Audi 80, w przeciwnym razie musielibyśmy na stacji stwierdzać jakie to auto i płacić za ekspertyzę. W numerze VIN jest 8B
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Daj spokuj Ja mam wpisane w dowodzie Audi 80 2.0 KAT pomimo tego, że przecież byłem w SKP i mam zalegalizowany swap (zarówno w UK, SKP jak i ubezpieczalni). Zmiana w dowodzie występuje tylko w punktach P.1 i P.2. Dobrze, że mi chociaż diagnosta na przeglądzie poprawił ilość miejsc w dowodzenie z 5 na 4... (punkt S.1).Leo pisze:hehe, tak, ignorancja urzędnicza jest niezła w tym kraju...
Ja mam Audi 80 wpisane .... a i tak nie chcieli mi zarejestrować, powiem tak nie będę zmieniać dowodu tylko dlatego że oni nie wiedzą z czego żyją ... skoro karta pojazdu pokazuje 89 i umowa tlumaczona z niemieckiego tez to powinni tak wpisac a nie latac prosic pisac oswiadczenia,
POLSKA kraj absurdu
POLSKA kraj absurdu
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: