Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[All] Antyradar - czy warto kupić ?

Wszystko co nie pasuje do w/w kategorii a powinno być w dziale "Techniczne"
Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 15 paź 2008, 23:12

spiczi pisze:Gosia ale Ty obcykana jestes :mrgreen: . Podziwiam.
Przepraszam za OT.
a mądry Polak po szkodzie :-> ....ja teraz się dopiero tak w ten temat wkręciłam, po tej przygodzie z moim prawkiem, jak je straciłam i odzyskałam ;-) bo stare przysłowie mówi "aby móc skutecznie walczyć z wrogiem, to należy go najpierw dobrze poznać - sztuka wojny" :mrgreen: ;-) a na powaznie to szykuje się prawdziwa inwazja, ma być ich coraz więcej i suszarek i fotorarów i całej reszty :roll: :-/
spiczi pisze: Po przeczytaniu po łebkach tego wszystkiego wnioskuje że najlepiej mieć CB + nawigacje z informowaniem o radarach. <piwo>
tez tak uwazam, tylko ja narazie samą nawigacje... u nas tak jest na niektórych osiedlach ze jak autko pod chmurką stoi i jak zobaczą antene od CB albo przyuwaza ze jest CB... to szyba leci :evil: ehh a nawigacja malutka, wychodzisz z autka w kieszen ją zwijasz

Awatar użytkownika
Lolek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lolek » 18 paź 2008, 08:47

a czasem uzywanie antyradaru w samochodzie nie jest zabronione czasem???? :-?
POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 18 paź 2008, 19:58

Lolek pisze:a czasem uzywanie antyradaru w samochodzie nie jest zabronione czasem???? :-?
POZDRAWIAM
oczywiście, ze tak... ja to strone wczesniej napisałam <ok>
jeszcze jedna wazna rzecz - jak Cie zatrzymają i zobaczą antyradar to płacisz mandat a sprzet konfiskują, wiec jak juz byś wydał te 1500 to wymyśl naprawde dobre miejsce, aby go zbunkrowac w autku - pamietajac o tym ze on musi byc dobrze ustawiony i w miare blisko przedniej szyby, nie gdzies w schowku przywalony czyms tam
fajny jest patent z "Valentyną" wbudowaną w lusterko wsteczne na stałe i w tej audiczce na stałe tez - to nie do wyczajenia (na poprzedniej stronie tematu w tych linkach do filmików co podawałam są) <urodziny>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl