[B4] Cena wymiany przegubów
-
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Koledzy prawda jest taka że jak nie dajecie w palnik na skręconych kołach i śmigacie normalnie a nie każde skrzyżowanie ogień to nawet przeguby trochę gorsze niż firma spidam wytrzymają ja w żony 80 tce dopiero teraz po przejechaniu 80 tyś kilometrów i przebiegu 320 tyś dopiero wymieniłem jeden przegub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Rok temu(prawie dokladnie bo bylo to 06.2008) wymianie uległ lewy przegub-byl juz slyszalny przy jezdzie na skreconych kolach.Przedwczoraj przy jezdzie z otwartym oknem uslyszalem dziwne stukanie z okolic przedniego lewego kola nawet przy jezdzie na wprost.Szybciutko zdjalem kolo a tam guma(osłona)na przegubie juz w 2 czesciach-pekla po obwodzie.Na feldze nie bylo śladu smaru wiec chyba troszke tak jezdzilem,a ostatnio caly tydzien do pracy w deszczu wiec przegub juz byl w stanie smierci klinicznej .Wymiana dzisiaj-cena 30 zł
-
- Forum Audi 80
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.8 PM
endriu210 pisze:jak byś zakładał Spidany i Lobro to byś wiedział co jest w środkuirecki76 pisze:Nie wiem czemu sie tak zachwycacie tym spidanem przecież to włoszczyzna moze troche lepsza niż inne badziewie generalnie fabrycznie montowane były przeguby firmy LOBRO cenowo to samo co spidan
Ogólnie przy tej cenie polecam zdecydowanie LOBRO