[B4] Cena wymiany przegubów
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
[B4] Cena wymiany przegubów
Panowie powiedzcie mi proszę, jaka powinna być Waszym zdaniem, jaka jest w Waszych miastach cena wymiany przegubów zewnetrznych w B4 ?
Sama wymiana bez części.
Znalazłem dobry warsztat, przemiły człowiek, dobre warunki ma, ale chce sie upewnić czy nie jest drogi.
Za wymianę dwóch przegubów dałem 120 zł.
Sama wymiana bez części.
Znalazłem dobry warsztat, przemiły człowiek, dobre warunki ma, ale chce sie upewnić czy nie jest drogi.
Za wymianę dwóch przegubów dałem 120 zł.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2008, 21:48 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
120zł za dwa?? to nieźle ja ludziom wymieniam za 20zł jesli u mnie wezmą towar a normalnie to dwa razy więcej czyli około 40-50zł... 120zł to stanowczo za dużo zresztą wymienić przegub to prosta sprawa..
[ Dodano: 2007-05-26, 00:37 ]
[ Dodano: 2007-05-26, 00:37 ]
śrubokręt :mrgreen:wilu8 pisze:jakich najlepiej użyć narzędzi do zapięcia opaski na gumie przegubu
Ja zapłaciłem 120 zł za 1 sztukę w Blizne Jasińskiego.
"Doc", proszę o namiar na warsztat, w którym to robiłeś, pewnie za jakiś czas będę musiał wymienić drugi przegub.
Przy okazji mam pytanie. Po wymianioe przegubu nadal słyszę trzaski i raczej po stronie nowego przegubu. Trzaski są przy skręcaniu kół. Czy to znaczy, że coś zostało źle zrobione, czy jednak to raczej druga strona a ja mam omamy słuchowe?
Dodam, że założyłem przegub marki Spidan.
"Doc", proszę o namiar na warsztat, w którym to robiłeś, pewnie za jakiś czas będę musiał wymienić drugi przegub.
Przy okazji mam pytanie. Po wymianioe przegubu nadal słyszę trzaski i raczej po stronie nowego przegubu. Trzaski są przy skręcaniu kół. Czy to znaczy, że coś zostało źle zrobione, czy jednak to raczej druga strona a ja mam omamy słuchowe?
Dodam, że założyłem przegub marki Spidan.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
kombinerki takie szewskie co się gwozdzie wyciąga trzeba scisną i opaska sie zagniata taka jak orginalna oczywiscie jak jest w zestawie i pozniej młoteczkiem zaklepac od gory i efekt jest jak w fabryce :mrgreen:wilu8 pisze:jakich najlepiej użyć narzędzi do zapięcia opaski na gumie przegubu i jaki jest najłatwiejszy sposob?
mowie o takich kombinerkach http://moto.allegro.pl/item301809420_ba ... _vat_.html :mrgreen: :mrgreen:
Cena u mnei w miescie wymiany na jednym kole 40zł. Ja wymienie za 20 :mrgreen:
[ Dodano: 2008-01-27, 18:58 ]
ja bym proponował zainteresowac się tulejkami na wachaczuGienek pisze:Przy okazji mam pytanie. Po wymianioe przegubu nadal słyszę trzaski i raczej po stronie nowego przegubu. Trzaski są przy skręcaniu kół. Czy to znaczy, że coś zostało źle zrobione, czy jednak to raczej druga strona a ja mam omamy słuchowe?
[ Dodano: 2008-01-27, 19:00 ]
nie wiem jakiej firmy są fabryczne ale wiem ze firma PASCAL ma dobre przeguby ja juz zrobiłem kilka tysiecy km i nic nie słychac... no i cena za jeden jakies 120złMARTINO pisze:a jaki przegub warto kupić, jakie są dobre a jakie najlepsze (marka i cena) i jakiej firmy fabrycznie.