[All] Inna pojemność silnika w dowodzie
kokoman0, czyżbyś miał silnik z Kadetta?
W Pontiacu Trans Am'ie V8 5.0 w dowodzie mam zaniżoną pojemność do 1.9 :mrgreen: ale moc jest wpisana katalogowo 190KM. Wychodzi niezły współczynnik mocy do pojemności. W ubezpieczalni nic nie mówili, tylko chwalili posiadanie zabytkowego auta. Pewnie w bazie mają mało amerykańców. Zastanawiałem się tylko jakie to może mieć odniesienie w przyszłości... czy policja może zabrać dowód za tak rażącą różnicę w pojemności? Jakby co to powiem, że to pojemność jednego cylindra :lol:
W Pontiacu Trans Am'ie V8 5.0 w dowodzie mam zaniżoną pojemność do 1.9 :mrgreen: ale moc jest wpisana katalogowo 190KM. Wychodzi niezły współczynnik mocy do pojemności. W ubezpieczalni nic nie mówili, tylko chwalili posiadanie zabytkowego auta. Pewnie w bazie mają mało amerykańców. Zastanawiałem się tylko jakie to może mieć odniesienie w przyszłości... czy policja może zabrać dowód za tak rażącą różnicę w pojemności? Jakby co to powiem, że to pojemność jednego cylindra :lol:
hawkk5, troszku się mylisz. Spójrz: http://www.centrum.audi80.pl/content/view/163/55/ Choć nigdy takowego faktycznie nie widziałem.
ATLAS taa a cylinder zostawiłeś w domu żeby mniej palił )
ATLAS taa a cylinder zostawiłeś w domu żeby mniej palił )
jak to? Na żółtych blachach i masz błąd w dowodzie? Jak masz żółte to policjant Ci nic nie zrobi.ATLAS pisze:W ubezpieczalni nic nie mówili, tylko chwalili posiadanie zabytkowego auta. Pewnie w bazie mają mało amerykańców. Zastanawiałem się tylko jakie to może mieć odniesienie w przyszłości... czy policja może zabrać dowód za tak rażącą różnicę w pojemności?
Nie, blachy są białe imienne żółtych się raczej nie opłaca robić. Czytałem kiedyś obostrzenia jakie wynikają z tego faktu. Ale to już inna bajka.subratri pisze:ATLAS napisał/a:
W ubezpieczalni nic nie mówili, tylko chwalili posiadanie zabytkowego auta. Pewnie w bazie mają mało amerykańców. Zastanawiałem się tylko jakie to może mieć odniesienie w przyszłości... czy policja może zabrać dowód za tak rażącą różnicę w pojemności?
jak to? Na żółtych blachach i masz błąd w dowodzie? Jak masz żółte to policjant Ci nic nie zrobi.
Temat innej pojemności się już chyba wyczerpał
opłaca się jak nie jeździsz JA bym na Twoim miejscu olał sprawę a w razie czego wykręcał się tymczasowym swapem bo ori silnik umarł a auto musi się turlać czasami, żeby łożyska reumatyzmu nie dostały Generalnie nikt nie skacze za wysoko jak tematu nie kuma, a ilu ludzi się zna na amyrykanach sprzed 30 lat ?