<nono> <nono> <nono> percevalle, trepek, czy ten temat nie jest aby o sprawdzaniu auta ? Bo jak czytam wasze posty to zdaje mi sie że jestem na na jakimś portalu randkowym. Starczy juz z tym spamem.
A wracając do tematu, dzwoniłem do serwisu Audi i jak poprosilem czy jest możliwość sprawdzenia historii mojego auta to kazali podjechać mi osobiście bo trzeba uiścić opłatę a słyszałem że jest to bezpłatne.
[All] Jak sprawdzić auto, jego przeglądy w niemczech
Z tego co się orientuję, to bezpłatne jest wtedy jak masz książkę serwisową i dzwonisz do ASO, z którego jest pieczątka przy danym przeglądzie żeby potwierdzić widniejące tam dane i oni Ci tylko mówią tak czy nie.kokolino1 pisze:dzwoniłem do serwisu Audi i jak poprosilem czy jest możliwość sprawdzenia historii mojego auta to kazali podjechać mi osobiście bo trzeba uiścić opłatę a słyszałem że jest to bezpłatne.
Natomiast jeśli nie znasz historii auta (nie masz książki serwisowej), a chcesz ją poznać (żeby Ci powiedzieli co było robione, gdzie i kiedy), to już niestety trzeba zapłacić.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
:shock: Nie Sugerujcie sie Ksiązkami Serwisowymi kupicie na pierwszej lepszej aukcji na allegro a pieczątki sami sobie zrobicie i wbijecie Najlepiej to Wziąć goscia który sie na żeczy zna, a nie pana Włodzia z garażu obok domu <ok>Tasiorsky pisze:Wiesz kolego moim zdaniem jedyne na czym możesz polegać to książka serwisowa autka którą powinieneś dostać wraz z kupionym samochodem, ja taka dostałem i tam jest napisane w podobnych odstępach czasu ze była serwisowana przy danej ilości kilometrów.