praktycznie na wszystko; ogólny stan auta, zawias, blachy, silnik etc.Mareve pisze:1.Na co szczególnie zwracać uwagę przy kupnie ?
można zejść nawet i niżej ze spalaniem, ale 6 to taka normaMareve pisze:2.Czy to prawda że średnie spalanie auta to 6l na 100km?
jeżeli kupisz dobry egzemplarz to nie masz sie co martwić, poza wymianami ekspluatacyjnymi nic wiecej nie będziesz robił.Mareve pisze:3.Czy auto jest awaryjne?
Jeżeli natomiast kupisz szrota to władujesz mnóstwo kasy, a i tak nie bedziesz z niego zadowolony.
wszytko zależy od firmy, ale tragedii cenowej nie ma :lol:Mareve pisze:4.Jaka jest cena części ?
z nowszym dieslem jest więcej problemów niż Ci się wydaje :roll:Mareve pisze:5.Czy warto jeszcze kupować te auto , czy lepiej dołożyć troszkę i kupić jakiegoś diesla nowszego?
to może mam jakieś dziwne tdi, bo u mnie tego nie robi Lepiej sprawdziłbym poduszki silnika w tych autach, bo coś mi się zdaje, że są na wykończeniu <ok> Wiadomo, że delikatne dragania są, ale tragedii nie maATLAS pisze: 1Z trzęsie samochodem podczas postoju. Okrutnie rzuca autem, jak się otworzy drzwi to dosłownie "chodzą"