Opinie - Audi s4 2001
Zakładam się o wlachę, że to jest oszustwo. Takie auto w okazyjnej cenie, przykro mi, że są jeszcze tak naiwni ludzie. Powiedz nam dokładniej skąd Ci się taka okazja wyłoniła? Nikt na zachodzie nie zasłania chociażby tablic do zdjęć, poza tym to ten ktoś kto Ci to oferował nawet nie wie co to jest!
Uważajcie, nie wierzcie, że wam się udało za 50% ceny wyrwać super okazje.
Swiete slowa ludzie sie napalaja ze kupia auto o wiele taniej zyciowa okazja a to zwykle oszustwo.gornik pisze:Zakładam się o wlachę, że to jest oszustwo. Takie auto w okazyjnej cenie, przykro mi, że są jeszcze tak naiwni ludzie. Powiedz nam dokładniej skąd Ci się taka okazja wyłoniła? Nikt na zachodzie nie zasłania chociażby tablic do zdjęć, poza tym to ten ktoś kto Ci to oferował nawet nie wie co to jest!
Typowy wałek, hahahaha standardowa sprawa, zawsze później piszą, że przesyłasz zaliczkę, za wszystko gwarantuje firma (poważna strona www) na której konto wpłacasz kasę. Nie nacinajcie się, na takie bzudry, trzeba być naiwnym człowiekiem, żeby w to wierzyć. Często super okazje na mobile i autoscout to właśnie na takim systemie latają.Dregan pisze:tzn okazje znalazłem na otomoto przypadkiem za 5 tys euro xD z kolesiem z ciekawości pisałem 3 dni przeprowadził się na oxford i poszukuje auta z prawa kierownica i możliwa tez zamiana na takowe auto i to mnie zdziwiło, a na pewno bym nawet 1zl nie wyslal tylko pojechał i obadał z mechanikiem
Pozdro.