[All] Polerka elektryczna
ja myślę że najlepszy jest automax, przynajmniej u mnie sie sprawdził, koło 4 tubek zużyłem na całe auto tak pożądnie zeby wypolerować i oczywiście zwilżałem lakier bo to szybko sechnie, a później to mleczko koloryzujące z pastą polerującą na wysoki połysk bo po automaxie jednak widać że nie jest tak jak ma być czyli błysk, używałem tej pasty tempo raz ale ona dużo słabiej ściera jakieś ryski i więcej trzeba się z nią namęczyć
Koledzy wiem że odgrzewam starego kotleta ale powiedzcie proszę co myślicie o polerce mechanicznej ale w zakładzie, byłem dziś w takim jednym i mówił typ że będzie to kosztowało max 120zł niby wydaje się to porządny zakład. Ale interesuje mnie czy cena jaką mi powiedzieli nie jest zbyt wysoka czy też nie budzi jakiś wątpliwości :?:
licz się z tym, że po takiej polerce mogą się pojawić różne nazwijmy to "niespodzianki".ysiul pisze:co myślicie o polerce mechanicznej ale w zakładzie
120 zł za polerkę całego auta, to moim zdaniem przynajmniej o połowę za mało. tyle, to samo woskowanie kosztuje.
najbezpieczniej jest raz na rok wypastować auto pastą tempo. ja używam tylko czeskiej - jest świetna.
- Fighter001
- Forum Audi 80
Domyślam się, że chodzi Ci o wodę z kamieniem. Czy po myciu wycierasz auto do sucha? To powinno pomóc.Fighter001 pisze:Witam a czy polerka auta mam na mysli taka profesjonalna z matowaniem papierem pomoze przy robiacych sie "zaciekach" z wody. Jak umyje auto to zostaja wyschniete plamy wody i wyglada to strasznie dodam ze auto bylo niedawno malowane.
- Fighter001
- Forum Audi 80