[B 4 tdi] rozlana ropa
-
- Forum Audi 80
[B 4 tdi] rozlana ropa
witam koledzy mam pytanko może mi pomożecie? rozlało mi sie troszkę ropy w bagażniku i nie wiem czym zlikwidować ten nie przyjemny zapach. Macie może jakieś pomysły?
nie da rady, poprzedni właściciel miał rozlaną ropę w bagażniku nawet nie wiedziałem
próbowałem prać, wietrzyć, słońce, deszcz i nic, nawet psikałem "lenorem" do zapachów i nic dalej daje ropą choć mniej
kupiłem do bagażnika plastikową wkładkę - taka
polecam zakup podobnej lub wymianę tapicerki
próbowałem prać, wietrzyć, słońce, deszcz i nic, nawet psikałem "lenorem" do zapachów i nic dalej daje ropą choć mniej
kupiłem do bagażnika plastikową wkładkę - taka
polecam zakup podobnej lub wymianę tapicerki
-
- Forum Audi 80
Proponuje umyć auto (bagażnik) tym samym płynem co myję się dystrybutory na stacji paliw ja zawszekrzychu19887 pisze:witam koledzy mam pytanko może mi pomożecie? rozlało mi sie troszkę ropy w bagażniku i nie wiem czym zlikwidować ten nie przyjemny zapach. Macie może jakieś pomysły?
myje tym specyfikiem i wszelkie plamy po ropie i benzynie schodzą i zapach też znika ten płyn sprawdza się również bardzo dobrze do mycia silników. <ok>
a co to za płyn jak można to może jakąś nazwę i namiar gdzie to kupićProponuje umyć auto (bagażnik) tym samym płynem co myję się dystrybutory na stacji paliw ja zawsze
myje tym specyfikiem i wszelkie plamy po ropie i benzynie schodzą i zapach też znika ten płyn sprawdza się również bardzo dobrze do mycia silników. <ok>