[B4 1.9 1Z] Wibracja pod pedałem sprzęgła Audi 80 TDI B4 93r
[B4 1.9 1Z] Wibracja pod pedałem sprzęgła Audi 80 TDI B4 93r
Witam wszystkich. Chcę kupić samochód.Dzisiaj miałem okazję 1 raz się przejechać Audi 80 TDI B4 z 93 roku i mam parę pytań. Czy to normalne ,że jak się wciśnie sprzęgło do końca i wciśnie gazu to czuć znaczące wibracje? 1 raz w życiu się z tym spotkałem. I czy 1 bieg jest tak bardzo krótki? Ogólnie przy zmianie biegów nie ma problemów i wchodzą normalnie ,jedyne co mnie trapi to właśnie te wibracje pod sprzęgłem. Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 22:47 przez zain, łącznie zmieniany 2 razy.

- 

Arczizioom

- 

Arczizioom

Kolego jest wiele takich niby drobnych ale ważnych rzeczy. Na początek dokładnie obejrzyj czy nie ma gdzieś może zamalowanego jakiegoś paprocha będziesz wiedział czy był bity. Ten model powinien mieć z tyłu zaraz koło drzwi i nadkola przezroczyste naklejki jeśli ich nie ma to był malowany. Ważną rzeczą oczywiście jest turbina zobacz czy nie ma z niej wycieków oraz czy przy dodawaniu gazu ma dobre ciśnienie powinny węże robić się twarde. I oczywiście Zobacz zużycie mieszka, pedałów, kierownicy będziesz wiedział ile jest cofnięty licznik. Wygląd wewnątrz: jeśli jest wyszargany to musiał wiele przejść.