[80 b4] STUKI PUKI W ZAWIESZENIU
- Jacek-Alfa
- Forum Audi 80
Ja tak miałem , stukało mi w okolicach amortyzatora przy mocnym skrecie.
Pojezdziłem 6 miesiecy , ciagle luzowły mi sie nakretki mocujące amortyzator więc je ciagle dokrecałem , az w końcu hartowany pret amortyzatora strzelił i sie prawie zabiłem !!!!!
Padnięte łozysko zablokowało obracanie amortyzatora i trach więc nie zastanawiajcie sie ile to bedzie kosztowac tylko walcie do mechanika wymienic łożysko !!!!
POZDRO
Pojezdziłem 6 miesiecy , ciagle luzowły mi sie nakretki mocujące amortyzator więc je ciagle dokrecałem , az w końcu hartowany pret amortyzatora strzelił i sie prawie zabiłem !!!!!
Padnięte łozysko zablokowało obracanie amortyzatora i trach więc nie zastanawiajcie sie ile to bedzie kosztowac tylko walcie do mechanika wymienic łożysko !!!!
POZDRO
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ja kupiłem całe poduszki z łożyskami Febiego i po paru kilometrach się łożyska rozleciały. Jak rozebrałem żeby sprawdzić co jest to pojechałem do sklepu je rekalmować. Kupiłem na ten czas jakieś "no name" i jest super. A ostatnio jak mi coś zaczęło pukać a potem nawet walić to się okazało że, mi śruba we wahaczu pękła aż mi włosy dęba stanęły jak to zobaczyłem. I tak dalej coś stuka już sam niwem co. :?: Sprawdzane na diagnostyce kilka razy i nic nie znalezione. A w zawiasie wymienione jest dosłownie wszystko.Każda, gumka, tulejka, łącznik, końcówka jednym słowem ful. Wszystko co mogło tam być.wiedzmin pisze:ja za Febi dalem kolo 20 zł