[All] Nowe chłodnice i ich jakośc ?
- zawodnik88
- Forum Audi 80
[All] Nowe chłodnice i ich jakośc ?
Witam od jakiegoś czasu zauwazyłem że mam mały wyciek płynu chłodniczego w moim audi i zastanawiam się nad kupnem nowej chłodnicy na allegro bo ceny są naprawdę atrakcyjne a wie ktoś jaka jest ich jakośc tych zamienników czy ma w swoim samochodzie taką założoną ?
Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 10:35 przez zawodnik88, łącznie zmieniany 1 raz.
mam znajomego który jest inzynierem w pewnej firmie na V.... od krakowem wykonujacej czesci zamienne do aut. duzo z nim rozmawiałem juz na ten temat. technolegia w której pracuja pozwala na uzyskanie czasu uzytkowania min chłodnicy nie dłuzej niz 3 lata...
noi oczywiscie maja tez technologie pozwalajaca wykonywac duzo lepszy towar w tej samej cenie, tylko po co? tak własnie nakreca sie gospodarka. tobie sie psuje, ktos to musi wykonac,sprzedac itd...karuzela sie kreci, a im szybciej sie kreci tyl wieksze zyski...
noi oczywiscie maja tez technologie pozwalajaca wykonywac duzo lepszy towar w tej samej cenie, tylko po co? tak własnie nakreca sie gospodarka. tobie sie psuje, ktos to musi wykonac,sprzedac itd...karuzela sie kreci, a im szybciej sie kreci tyl wieksze zyski...
-
- Forum Audi 80