Plany na przyszły rok
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No jakby co to decydować się szybciej.
W ub. roku temat zaczął się już w listopadzie.
Już mamy styczeń a Majówka w tym roku jest wyjątkowo atrakcyjna terminowo i im mniej czasu tym ciężej zorganizować.
W pierwszym poście ankieta 7 dniowa: https://audi80.pl/plany-na-przyszly- ... htm#663867
W ub. roku temat zaczął się już w listopadzie.
Już mamy styczeń a Majówka w tym roku jest wyjątkowo atrakcyjna terminowo i im mniej czasu tym ciężej zorganizować.
W pierwszym poście ankieta 7 dniowa: https://audi80.pl/plany-na-przyszly- ... htm#663867
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ci co mają przyjechać to przyjadą bez względu na to czy zlot będzie w Pucku, Zakopanem, na mazurach czy na wyspie Wolin. <ok>Niki20 pisze:Coś widzę, że małe zainteresowanie Może mailing?
Wiadomo, że będę, moczymordy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie pozwolę Wam chlać beze mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi też pasuje.Myślę,że w dadaju udało by się zrobić imprezę w podobnych kosztach jak rok temu,może wzrosła by o wskaźnik inflacji:)
W zamian doszła nowa atrakcja -Hala Sportowa,rozwiązuje problem kiepskiej pogody.
Mecz Północ-Południe w halóweczkę mi się marzy :mrgreen:
Super zabawa ,niedowiarków odsyłam na forum z czarnym ptakiem w nazwie do wątku "CZEMPIONSLIG"
Zapraszam!!!
W zamian doszła nowa atrakcja -Hala Sportowa,rozwiązuje problem kiepskiej pogody.
Mecz Północ-Południe w halóweczkę mi się marzy :mrgreen:
Super zabawa ,niedowiarków odsyłam na forum z czarnym ptakiem w nazwie do wątku "CZEMPIONSLIG"
Zapraszam!!!
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A to by dobre było.superus-R pisze:Mecz Północ-Południe w halóweczkę mi się marzy :mrgreen:
Zapraszam!!!
Widzisz nawet nie pomyślałem.
Prawdziwa bitwa północ południe a nie obślizgłe panny zostawiające odciski na Kolczatowym Cabrio. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Rok temu było zimno więc za bardzo ochoty na basen nie było.
A teraz przynajmniej jak ciepło to basen, jak zimno to halówka, jak średnio to kręgle. <ok>
Rozumiem że jak coś to dało by się załatwić jak rok temu to w cenie? <urodziny>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ja miałem ochotę, ale nie ogarniałem jak tam trafić :lol: :lol: :lol: :lol:eSPe pisze: Rok temu było zimno więc za bardzo ochoty na basen nie było.
cena promocyjna musi być, z racji tego, że stali klienci <ok>eSPe pisze: Rozumiem że jak coś to dało by się załatwić jak rok temu to w cenie? <urodziny>
joł <mikolaj>eSPe pisze:A to by dobre było.superus-R pisze:Mecz Północ-Południe w halóweczkę mi się marzy :mrgreen:
Zapraszam!!!
Widzisz nawet nie pomyślałem.
Prawdziwa bitwa północ południe a nie obślizgłe panny zostawiające odciski na Kolczatowym Cabrio. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Rok temu było zimno więc za bardzo ochoty na basen nie było.
A teraz przynajmniej jak ciepło to basen, jak zimno to halówka, jak średnio to kręgle. <ok>
Rozumiem że jak coś to dało by się załatwić jak rok temu to w cenie? <urodziny>
Tylko Anny dla małolatów nie załatwię <urodziny>