V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
goldi j51 pisze:i tak pewnie będziemy z pośród vw mniejszością ale ważne że będziemy <ok>
dokładnie liczy się fakt że się tam pojawimy i wspólnie napijemy, zjemy, pobawimy i Bóg wie co jeszcze
[ Dodano: 2011-05-17, 22:16 ]
zakwapl pisze:no pewnie , nawet nie na jedno <ok>Zayebatsu pisze: A wy pany z opola to chociaż na piwo do nas wpadniecie co???
jedno to na jedną nogę :roll:
arni, oj tam oj tam każde plany ulec zmianie mogą a że do czerwca trochu czasu to się wsio w praniu okaże. Z resztą jak jest okazja wydymać zakład to trzeba skorzystać :mrgreen: choć kurde żałuje że nie zostanę do niedzieli nie mogli skubańcy w robocie zobaczyć na kalendarz zlotów i skorygować z nim imprezę. Ehh...
Btw Maniek ja w piątek będę schodził z nocki tak więc wieczorem lecieć możemy. W sumie to jak by było więcej chętnych na piątek to zawsze można było by coś już wychylić na (nie)spokojnie :mrgreen:
Btw Maniek ja w piątek będę schodził z nocki tak więc wieczorem lecieć możemy. W sumie to jak by było więcej chętnych na piątek to zawsze można było by coś już wychylić na (nie)spokojnie :mrgreen:
Zayebatsu, Może przemyśl sprawę gdzie sie bedziesz lepiej bawił, na zlocie , czy firmowej darmowej imprezie, gdzie i tak ci awansu nie dadzą. A firma nie zbiednieje :mrgreen:
Ja będę miał chyba drugą zmianę i wolny będę o 22:00, ale wszystko może ulec zmianie. Do Nysy daleko nie jest więc napić się jeszcze po browarku zdążymy, A Kondziu z Moniką w tym czasie popracują nad potomkiem, i wszyscy będą szczęsliwi <ok>
Ja będę miał chyba drugą zmianę i wolny będę o 22:00, ale wszystko może ulec zmianie. Do Nysy daleko nie jest więc napić się jeszcze po browarku zdążymy, A Kondziu z Moniką w tym czasie popracują nad potomkiem, i wszyscy będą szczęsliwi <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dzisiaj bardziej optymistyczne wiadomosci dotarly do mnie, silnik ogarniety, zawias tyl na tyle zrobione ze autostrada sie dokulam, jedynie zacisk odebrac i zalozyc, wiec juz jest coraz blizej zebym wpadl... mam pierwsza zmiane w tym tygodniu wlasnie co jest nysa, wiec w sumie mozna by sie szarpnac w piatek juz tam i napic sie z zayem zanim poleci na firmowe chlanie...