Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Dział download.

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Dział download.

Post autor: Kokolino » 03 mar 2010, 14:49

Witajcie.
Jak zapewne zauważyliście od jakiegoś czasu nie ma sie kto zająć działem download. Dotychczasowy opiekun kolega foxbat, niestety z nawału ogromu obowiązków nie może sie tym zająć.
W związku z powyższą sytuacją działem tym zajmie się kolega Kubik. Wszystkie materiały które mogłyby zasilić nasz dział download proszę kierować do kolegi Kuby .
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Gruszka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Gruszka » 03 mar 2010, 21:20

Proszę o uzasadnienie tego wyboru :?: i dlaczego to akurat kolega Kubik :?: czym sobie chłopak zasłużył :?: po co mu to było :?: czy nie ma nic innego do roboty :?: czy brakowało mu w życiu władzy :?: o której zamierza wstawać do moderowania :?: czy będzie zajmował się naszymi sprawami czy prywatnymi :?: czy to jest odpowiedni człowiek na danym miejscu :?: dlaczego o 14:49 zostaliśmy poinformowani o tym fakcie :?: i dlaczego na forum o tej godzinie jestem tylko Ja :?: :?: <ok> ŻART <ok>

wielkie gratki dla kolegi Kubik za awans, pozdrowionka <ok> <ok> <ok>

Awatar użytkownika
maniek75
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: maniek75 » 04 mar 2010, 19:41

Gruszka pisze: Proszę o uzasadnienie tego wyboru i dlaczego to akurat kolega Kubik czym sobie chłopak zasłużył po co mu to było czy nie ma nic innego do roboty czy brakowało mu w życiu władzy o której zamierza wstawać do moderowania czy będzie zajmował się naszymi sprawami czy prywatnymi czy to jest odpowiedni człowiek na danym miejscu dlaczego o 14:49 zostaliśmy poinformowani o tym fakcie i dlaczego na forum o tej godzinie jestem tylko Ja ŻART
<haha> <rotfl2>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”