Witajcie.
Jak zapewne zauważyliście od jakiegoś czasu nie ma sie kto zająć działem download. Dotychczasowy opiekun kolega foxbat, niestety z nawału ogromu obowiązków nie może sie tym zająć.
W związku z powyższą sytuacją działem tym zajmie się kolega Kubik. Wszystkie materiały które mogłyby zasilić nasz dział download proszę kierować do kolegi Kuby .
Pozdrawiam.
Dział download.
Proszę o uzasadnienie tego wyboru :?: i dlaczego to akurat kolega Kubik :?: czym sobie chłopak zasłużył :?: po co mu to było :?: czy nie ma nic innego do roboty :?: czy brakowało mu w życiu władzy :?: o której zamierza wstawać do moderowania :?: czy będzie zajmował się naszymi sprawami czy prywatnymi :?: czy to jest odpowiedni człowiek na danym miejscu :?: dlaczego o 14:49 zostaliśmy poinformowani o tym fakcie :?: i dlaczego na forum o tej godzinie jestem tylko Ja :?: :?: <ok> ŻART <ok>
wielkie gratki dla kolegi Kubik za awans, pozdrowionka <ok> <ok> <ok>
wielkie gratki dla kolegi Kubik za awans, pozdrowionka <ok> <ok> <ok>
<haha> <rotfl2>Gruszka pisze: Proszę o uzasadnienie tego wyboru i dlaczego to akurat kolega Kubik czym sobie chłopak zasłużył po co mu to było czy nie ma nic innego do roboty czy brakowało mu w życiu władzy o której zamierza wstawać do moderowania czy będzie zajmował się naszymi sprawami czy prywatnymi czy to jest odpowiedni człowiek na danym miejscu dlaczego o 14:49 zostaliśmy poinformowani o tym fakcie i dlaczego na forum o tej godzinie jestem tylko Ja ŻART