Napotkani koledzy
Dzisiaj około 19.20 na ulicy Mostowej koło Lidla w Jeleniej Górze przejeżdżałem obok czerwonej B4 ze starą wlepą niestety numerków nie zapamiętałem
. Mrugnąłem długimi, ale kolega chyba nie zauważył. Jeśli ten "ktoś" kojarzy sytuację to proszę się ujawnić
A tak poza tym to Jacka "Oofol'a" tzn jego audiczkę widuję przynajmniej 2 razy w tygodniu na parkingu KK, ale jakoś nie miałem nigdy przyjemności z właścicielem
Podobnie jak audiczka Wojtka "WOJTEK26" też widuję ją na Wojska Polskiego na parkingu przy CarFordzie
A tak poza tym to Jacka "Oofol'a" tzn jego audiczkę widuję przynajmniej 2 razy w tygodniu na parkingu KK, ale jakoś nie miałem nigdy przyjemności z właścicielem
Podobnie jak audiczka Wojtka "WOJTEK26" też widuję ją na Wojska Polskiego na parkingu przy CarFordzie
http://img168.imageshack.us/my.php?imag ... 014qk3.jpgspiczi pisze:Trzeba pomyśleć nad czymś klubowym na przód :roll: <ok>
<ok>
A ja dzisiaj jak <ide> koło galerii dominikańskiej we Wro to czujnym okiem <lupa> wyczaiłem czarnego avanta [DWR....] z białą wlepką <ok> pozdrawiam <ok>
lub coś takiegodexx pisze:http://img168.imageshack.us/my.php?imag ... 014qk3.jpgspiczi pisze:Trzeba pomyśleć nad czymś klubowym na przód :roll: <ok>
<ok>
A ja dzisiaj jak <ide> koło galerii dominikańskiej we Wro to czujnym okiem <lupa> wyczaiłem czarnego avanta [DWR....] z białą wlepką <ok> pozdrawiam <ok>
na aucie
z sama blaszka
Tylko jak kiedyś ziom robił akcje z blaszkami to władza sie strzępiła trochę i dostał kolega ostrzeżenie, więc nie wiem czy będzie chciał teraz zrobić takie ekstra blaszki :roll:
jeszcze raz dzięki ...
Koniec mojego OT
Ja jestem zasmucony ,zrobiłem dzisiaj trasę Parczew – Włodawa - Biała Podlaska -Wisznice-Parczew i kurde tyle audiczek widziałem i żadna klubowa i już nawet w akcie desperacji krzyczałem na CB radiu czy jest ktoś z klubu:) w niedziele tak samo jeździłem do Słowatycz i tez cisza, mam chyba jakiegoś pecha
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80

-
mellow_pak
- Forum Audi 80