Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Gadzety Klubowe] Nowy pomysł -gazetka

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Michal
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG
Kontakt:

Post autor: bloku » 09 lut 2013, 14:54

Ja ze swojej strony moge pomóc w kwestii treści jak i marketingu.

Awatar użytkownika
Kubik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kubik » 09 lut 2013, 16:21

SzymekB pisze: Chciałbym zeby w temacie była odpowiedz,co o tym wszystkim sądzi administracja. Bo być może istnieją jakies przeszkody w tworzeniu czegoś takiego.
Narazie wypowiadam się w swoim imieniu:

O ile Doc i reszta administracji nie widzi przeciwskazań to ja tym bardziej.

Fajna reklama dla klubu. Nowy pomysł, nowa zabawka.

Wszyscy chcą być potrzebni i zaangażowani, jest tylko jedno ale.

Jeśli dojdzie to do skutku i znajdą się userzy którzy doprowadzą temat do finału to super.

W większości przypadków chęci wygasają bardzo szybko bo nowa zabawka się znudziła, więc jak ktoś z współtwórców wykręci wała, w ramach nagrody osobiście zablokuję mu konto.

Audi 80 Polska
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Andrzej Cz
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: Audi 80 Polska » 09 lut 2013, 20:20

Może by reaktywować pisanie artykułów do centrum http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... /Itemid,1/ bo tam od kilku lat nic się działo. Zresztą niezależnie jak ciekawe i przydatne informacje pojawiłyby się w gazetce/centrum na forum to zaraz ktoś założy nowy temat na forum bo nie nie wie i nie widział.

Awatar użytkownika
Chillout
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Chillout » 09 lut 2013, 21:53

Ale Panowie i Panie po co wydawać takową gazetkę jezeli miałoby byc to tylko dla forumowiczów skoro taki forumowicz ma te porady jak i inne w odpowiednich działach. Jak juz to nie gazeta raczej tylko "poradnik zrób to sam" z tego co rozumiem po waszych wypowiedziach. Wg mojego skrommnego zdania takowa gazetka jezli miała by istniec musiała by miec odpowiedznie działy jak Autogiełda gdzie kazdy nie tylko forumowicz mógłby dac ogłoszenie o częsciach ( np jakis handlarz co ma części) oczywiscie za drobną opłatą zeby wesprzeć klub , powinny byc wybory "miss" miesiąca co by tez inni mogli się zainteresować no i jakis artykuł ze spotów czy foto relacja . gazetka mogła by byc sprzedawana za pośrednictwem "Alledrogo" myślę ze nie byłby to problem ( aukcja to groszowa sprawa). Bo z tego co wy piszecie to wg mnie nie zda egzaminu ponieważ nie każdy będzie chciał to kupić "poradnik" bo skoro ma wydac przypuścmy 5pln na gazete 9pln minimum na klub i przesyłke to to żadna kalkulacja , aby kupic takową gazete to trzeba go czyms zachęcic .

Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Michal
Silnik: 2.3 NG
Kontakt:

Post autor: bloku » 09 lut 2013, 23:54

Gazetka może być wydawana poza forum. Kto napisał, że tylko tu? ! Druga sprawa...administracja nie ma nic do tego jeśli artykuły będą zamieszczone za zgodą autorów topiców. Baaaa....rzekłbym nawet, że można rzucić hasło na innych forach naszej marki i za zamieszczenie np loga jakaś forma rekompensaty w postaci nagłośnienia gazetki na forum - czy wszystko musi być związane z zarabianiem :idea: :?: Zróbmy coś dla siebie od siebie.

Awatar użytkownika
Wino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Wino
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Wino » 10 lut 2013, 00:06

bloku pisze:czy wszystko musi być związane z zarabianiem :idea: :?: Zróbmy coś dla siebie od siebie.
Święte słowa ale nie wiem czy jakiekolwiek forum udostępni swoje logo bez tych pieniędzy. Chyba żeby zrobić z tego ogólną gazetkę audi.

Awatar użytkownika
Chillout
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Chillout » 10 lut 2013, 20:01

no spoko zróbmy cos dla siebie o sobie ( narrcyzm :mrgreen: )
Święte słowa ale nie wiem czy jakiekolwiek forum udostępni swoje logo bez tych pieniędzy.
dokładnie nikt nie pojdzie na to to tylko taka moja prywatna opinia :lol:

Awatar użytkownika
SzymekB
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: SzymekB » 11 lut 2013, 11:10

Widze ,że opinie są różne. Trzeba będzie zrobic jakąś ankiete.

Bo w temacie wypowiedziało się tylko pare chętnych osób :-/

Jeśli teraz nie ma zainteresowania,to boje się czy w ogóle będzie .

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 11 lut 2013, 13:12

Tak czytam i czytam i wydaje mi się, że to świetny pomysł :-D :-D

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 11 lut 2013, 17:23

SzymekB pisze:Bo w temacie wypowiedziało się tylko pare chętnych osób

Jeśli teraz nie ma zainteresowania,to boje się czy w ogóle będzie .
no właśnie coś cisza ale temat jest od niedawna więc może jeszcze się tu paru klubowiczów dołączy.
Bo przy takiej frekwencji to nie nada.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 12 lut 2013, 00:14

również bardzo podoba mi się ten pomysł, coś jak VW Trends :-D

Awatar użytkownika
SzymekB
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: SzymekB » 12 lut 2013, 17:47

Chillout pisze:Ale Panowie i Panie po co wydawać takową gazetkę jezeli miałoby byc to tylko dla forumowiczów skoro taki forumowicz ma te porady jak i inne w odpowiednich działach. Jak juz to nie gazeta raczej tylko "poradnik zrób to sam" z tego co rozumiem po waszych wypowiedziach. Wg mojego skrommnego zdania takowa gazetka jezli miała by istniec musiała by miec odpowiedznie działy jak Autogiełda gdzie kazdy nie tylko forumowicz mógłby dac ogłoszenie o częsciach ( np jakis handlarz co ma części) oczywiscie za drobną opłatą zeby wesprzeć klub , powinny byc wybory "miss" miesiąca co by tez inni mogli się zainteresować no i jakis artykuł ze spotów czy foto relacja . gazetka mogła by byc sprzedawana za pośrednictwem "Alledrogo" myślę ze nie byłby to problem ( aukcja to groszowa sprawa). Bo z tego co wy piszecie to wg mnie nie zda egzaminu ponieważ nie każdy będzie chciał to kupić "poradnik" bo skoro ma wydac przypuścmy 5pln na gazete 9pln minimum na klub i przesyłke to to żadna kalkulacja , aby kupic takową gazete to trzeba go czyms zachęcic .

Dobrze ,ale jeśli coś piszesz to warto było by przeczytać cały temat a nie tylko kilka ostatnich postów... napisałes to samo co było założone na początku. :!:

''miss'' miesiąca?? Nasz klub ma pewnie pareset aktywnych osób, choćby wszyscy kupili gazete to i tak nam nie starczy aby pokryc koszty takich rzeczy.

Gazetka ma byc prosta i ma dotyczyć forum ..ot tyle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”