[Gadzety Klubowe] Nowy pomysł -gazetka
Narazie wypowiadam się w swoim imieniu:SzymekB pisze: Chciałbym zeby w temacie była odpowiedz,co o tym wszystkim sądzi administracja. Bo być może istnieją jakies przeszkody w tworzeniu czegoś takiego.
O ile Doc i reszta administracji nie widzi przeciwskazań to ja tym bardziej.
Fajna reklama dla klubu. Nowy pomysł, nowa zabawka.
Wszyscy chcą być potrzebni i zaangażowani, jest tylko jedno ale.
Jeśli dojdzie to do skutku i znajdą się userzy którzy doprowadzą temat do finału to super.
W większości przypadków chęci wygasają bardzo szybko bo nowa zabawka się znudziła, więc jak ktoś z współtwórców wykręci wała, w ramach nagrody osobiście zablokuję mu konto.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Może by reaktywować pisanie artykułów do centrum http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... /Itemid,1/ bo tam od kilku lat nic się działo. Zresztą niezależnie jak ciekawe i przydatne informacje pojawiłyby się w gazetce/centrum na forum to zaraz ktoś założy nowy temat na forum bo nie nie wie i nie widział.
Ale Panowie i Panie po co wydawać takową gazetkę jezeli miałoby byc to tylko dla forumowiczów skoro taki forumowicz ma te porady jak i inne w odpowiednich działach. Jak juz to nie gazeta raczej tylko "poradnik zrób to sam" z tego co rozumiem po waszych wypowiedziach. Wg mojego skrommnego zdania takowa gazetka jezli miała by istniec musiała by miec odpowiedznie działy jak Autogiełda gdzie kazdy nie tylko forumowicz mógłby dac ogłoszenie o częsciach ( np jakis handlarz co ma części) oczywiscie za drobną opłatą zeby wesprzeć klub , powinny byc wybory "miss" miesiąca co by tez inni mogli się zainteresować no i jakis artykuł ze spotów czy foto relacja . gazetka mogła by byc sprzedawana za pośrednictwem "Alledrogo" myślę ze nie byłby to problem ( aukcja to groszowa sprawa). Bo z tego co wy piszecie to wg mnie nie zda egzaminu ponieważ nie każdy będzie chciał to kupić "poradnik" bo skoro ma wydac przypuścmy 5pln na gazete 9pln minimum na klub i przesyłke to to żadna kalkulacja , aby kupic takową gazete to trzeba go czyms zachęcic .
- bloku
- Forum Audi 80

- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Gazetka może być wydawana poza forum. Kto napisał, że tylko tu? ! Druga sprawa...administracja nie ma nic do tego jeśli artykuły będą zamieszczone za zgodą autorów topiców. Baaaa....rzekłbym nawet, że można rzucić hasło na innych forach naszej marki i za zamieszczenie np loga jakaś forma rekompensaty w postaci nagłośnienia gazetki na forum - czy wszystko musi być związane z zarabianiem :idea: :?: Zróbmy coś dla siebie od siebie.
Chillout pisze:Ale Panowie i Panie po co wydawać takową gazetkę jezeli miałoby byc to tylko dla forumowiczów skoro taki forumowicz ma te porady jak i inne w odpowiednich działach. Jak juz to nie gazeta raczej tylko "poradnik zrób to sam" z tego co rozumiem po waszych wypowiedziach. Wg mojego skrommnego zdania takowa gazetka jezli miała by istniec musiała by miec odpowiedznie działy jak Autogiełda gdzie kazdy nie tylko forumowicz mógłby dac ogłoszenie o częsciach ( np jakis handlarz co ma części) oczywiscie za drobną opłatą zeby wesprzeć klub , powinny byc wybory "miss" miesiąca co by tez inni mogli się zainteresować no i jakis artykuł ze spotów czy foto relacja . gazetka mogła by byc sprzedawana za pośrednictwem "Alledrogo" myślę ze nie byłby to problem ( aukcja to groszowa sprawa). Bo z tego co wy piszecie to wg mnie nie zda egzaminu ponieważ nie każdy będzie chciał to kupić "poradnik" bo skoro ma wydac przypuścmy 5pln na gazete 9pln minimum na klub i przesyłke to to żadna kalkulacja , aby kupic takową gazete to trzeba go czyms zachęcic .
Dobrze ,ale jeśli coś piszesz to warto było by przeczytać cały temat a nie tylko kilka ostatnich postów... napisałes to samo co było założone na początku. :!:
''miss'' miesiąca?? Nasz klub ma pewnie pareset aktywnych osób, choćby wszyscy kupili gazete to i tak nam nie starczy aby pokryc koszty takich rzeczy.
Gazetka ma byc prosta i ma dotyczyć forum ..ot tyle.