Nowy wygląd forum
- robertas1.8
- Forum Audi 80

-
marcinelk13
- Forum Audi 80

- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Heh dzięki tym reklamom prawdopodobnie klub funkcjonuje, albo jest dużo łatwej go opłacaćgrinch pisze: PS: Do pełni szczęścia wywalił bym te reklamy na górze i na dole![]()
Co do wystroju, to powiem że jestem pozytywnie zaskoczony. :shock:
Ale co do znaczenia naszego klubu to Doc ma rację w 100%. Po wpisaniu w google "Audi 80", www.audi80.pl wyskakuje jako pierwsza strona, czyli "80tka" jest jednoznacznie kojarzona z Naszym Klubem.
Ogólnie za układ i szatę graficzną wieeeelki +. <ok>
Fajnie fajnie. Stylowo, spokojnie, gustownie i elegancko.
Jedynie kółka przy userach mi się stare bardziej podobały niż te prostokąciki które się odsłaniają zamiast zapalających się kółek. Każdy user miał znaczek OOOO ale częściowo podświetlony a teraz taki obcięty jest. Ale każdemu nie dogodzisz. :lol:
- radziobiker
- Forum Audi 80

-
w.a.n.t.e.d
- Forum Audi 80

... Zrobiłem tak jak pisałeś ale nie działa :!:w.a.n.t.e.d pisze:Akurat to można zrobić, między ramką usunięte zbędne tematy a sb jest taki napis: "preferencje", klikamy na to i tam jest taka funkcja "wyłącz reklamę" :mrgreen:grinch pisze: Do pełni szczęścia wywalił bym te reklamy na górze i na dole![]()
Co by nie mówić i jak by nie zachwalać nowej szaty tego forum, jedno jest pewne.
Czarny kolor to po większej części smutek i żałoba, to zmierzch koniec czegoś.Wiem dobrze że nikt nie lubi być krytykowany i moja opinia niech się do krytyki nie zalicza.Jest po prostu wyrażeniem opinii a ta jak widać jest negatywna.
No cóż.Zrobicie Panowie co tylko zechcecie bo taka jest jak widzę wola większości a nie jakiegoś tam pojedynczego dziwoląga.
Jedno jest pewne.Jeśli nic się nieprzewidywanego nie nie wydarzy, jeszcze przez długie lata mój blisko ćfffierćwieczny AUDIK nie będzie postrzegany w czarno - wiśniowych kolorach.
To już tyle lat i żadnych niespodzianek typu przymarznięte drzwi, palenie na zaciąg,lodówa w środku itp,itd.
A co do kolorów w jakich będą wyrażane problemy i opinie, to mnie na pewno nie zrażą, bo cy tak cy tak to codziennie kilka razy muszę tutaj wpaść.---TO już nie nawyk,to nałóg.
Czarny kolor to po większej części smutek i żałoba, to zmierzch koniec czegoś.Wiem dobrze że nikt nie lubi być krytykowany i moja opinia niech się do krytyki nie zalicza.Jest po prostu wyrażeniem opinii a ta jak widać jest negatywna.
No cóż.Zrobicie Panowie co tylko zechcecie bo taka jest jak widzę wola większości a nie jakiegoś tam pojedynczego dziwoląga.
Jedno jest pewne.Jeśli nic się nieprzewidywanego nie nie wydarzy, jeszcze przez długie lata mój blisko ćfffierćwieczny AUDIK nie będzie postrzegany w czarno - wiśniowych kolorach.
To już tyle lat i żadnych niespodzianek typu przymarznięte drzwi, palenie na zaciąg,lodówa w środku itp,itd.
A co do kolorów w jakich będą wyrażane problemy i opinie, to mnie na pewno nie zrażą, bo cy tak cy tak to codziennie kilka razy muszę tutaj wpaść.---TO już nie nawyk,to nałóg.