Mógłbyś rozwinąć swoją myśl :?: :roll: Bo nie bardzo cię rozumiem...punk pisze:Z jednej skrajności w drugą...
Nowy wygląd forum
-
w.a.n.t.e.d
- Forum Audi 80

- Krycha
- Forum Audi 80

- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dramat, czemu nie mogę tego zmienić? Mam nadzieję, że dojdzie możliwość wyboru starych styli i nie będziemy skazani na ten jeden.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 10:20 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi też się baaaardzo podoba...to jest to na co tak długo czekałem.. fora z ciemną szatą bardzo mi się podobają i w nocy tak nie rażą w oczy.
Ale jest jedno ale Doc...piszesz ze na AKP jest podobnie i tam jakos nikt nie narzeka... Mi sie tylko nie podoba to, że jest tyle czerwonej czcionki, na akp tego nie ma
, czerwoną czcionke z reguły się źle czyta. O ile posty, tematy czyta się bardzo dobrze i są przejżyste o tyle na stronie głównej i w zakładce 'zobacz posty nieprzeczytane' jest za duzo czerwonej czcionki.
pozdro <nunczako>
Ale jest jedno ale Doc...piszesz ze na AKP jest podobnie i tam jakos nikt nie narzeka... Mi sie tylko nie podoba to, że jest tyle czerwonej czcionki, na akp tego nie ma
pozdro <nunczako>
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Cześć.
Quattro nawiazuje do Audi, to jeden z charakterystycznych znaków. Tak samo jak Są z nami na dole czyli S z S-Line. Nie oznacza to przecież, że to klub quattro, tylko jeden ze znaków szczególnych audi.
phpbb3 raczej odpada. Za gruba sprawa migracja taka. Później mase problemów. Nie działające odnośniki podane w wielu wątkach itd itd. Na przemo nie jest źle, działa sprawnie.
Quattro nawiazuje do Audi, to jeden z charakterystycznych znaków. Tak samo jak Są z nami na dole czyli S z S-Line. Nie oznacza to przecież, że to klub quattro, tylko jeden ze znaków szczególnych audi.
phpbb3 raczej odpada. Za gruba sprawa migracja taka. Później mase problemów. Nie działające odnośniki podane w wielu wątkach itd itd. Na przemo nie jest źle, działa sprawnie.