Podpisy pod nickiem
- bloku
- Forum Audi 80

- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Podpisy pod nickiem
Chciałbym szanownemu Administratorowi przekazać, iż nie podoba mi się forma dopisków pod nickiem. Jest to pewnego rodzaju dyskryminowanie nas userów na tym forum.
Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu.
Może dla niektórych wyda się to błahe ale jestem na forum od lat i takie "wartościowanie" jest nie na miejscu.
Proszę o usunięcie tego typu wpisów pod moim nickiem!
Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu.
Może dla niektórych wyda się to błahe ale jestem na forum od lat i takie "wartościowanie" jest nie na miejscu.
Proszę o usunięcie tego typu wpisów pod moim nickiem!
- bloku
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ja to wiem od dłuższego czasu, że się nie sprawdza i jaki jest cel tego typu zabiegów jak ten wpis.Leo pisze:to ma zmusić do tego, by płacić kasę, nic innego. Niestety, admin się nie sprawdza tutaj już od długiego czasu.
Czekam na reakcję. Pomimo, że to prywatne forum ale wiedza w nim zawarta już nie. Więc można powalczyć
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Pozwólcie że coś napiszę nie po to by bronić Doc'a ale w kwestii wyjaśnienia.
A po tobie najmniej bym się spodziewał takiego wpisu - no może nie samego wpisu ale użytego słownictwa.

ale Ty przecież nie masz nic pod nickiem? chodzi Ci o wpisy u innych użytkowników?Słonik pisze:Więc proszę administratora o to samo.
A po tobie najmniej bym się spodziewał takiego wpisu - no może nie samego wpisu ale użytego słownictwa.
raczej nikt tu nikogo nie zmusza, przynajmniej ja o czymś takim nie słyszałem. Prawdopodobnie miała to być forma reklamy tego zamkniętego dział ale tu już pewnie sam Doc się wypowie.Leo pisze:to ma zmusić do tego,
na wielu forach są w ten sam lub bardzo podobny sposób zbierane są pieniądze na utrzymywanie forum i nie widzę tu nic nadzwyczajnego.Leo pisze: by płacić kasę, nic innego.
a tego to nie rozumiemLeo pisze:Niestety, admin się nie sprawdza tutaj już od długiego czasu.
- bloku
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Domyślam się, że chodzi o kroki jakie podejmuje Doc w kwestii komunikacji z użytkownikami forum o marketingu na utrzymanie tego forum. Bagatela to jedno z takich co generują mega duże koszty...nie dając poza wiedzą nic w zamian o zlotach nie wspomnę. Ale nie w tym rzecz.PieterB pisze: Leo napisał/a:
Niestety, admin się nie sprawdza tutaj już od długiego czasu.
a tego to nie rozumiem
Swoją posatwę przedstawiłem w pierwszym poście. Liczę na wyjaśnienie i zmianę podpisów.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Cześć Michale. To nie jest dyskryminacja, a przypomnienie. Niektórzy mają stary, niedostępny e-mail, nie czytają itd... natomiast nazwa rangi, jak najbardziej.bloku pisze:Jest to pewnego rodzaju dyskryminowanie nas userów na tym forum.
Nie. Tak jak mówię... przypomnienie. Jak myślisz, m.in. w ogłoszeniu VIP dalej będzie przez rok?bloku pisze:Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu.
Przesadzasz, nie wiem skąd masz nerwy i po co?bloku pisze:Może dla niektórych wyda się to błahe ale jestem na forum od lat i takie "wartościowanie" jest nie na miejscu.
Michale skoro nie możesz poczekać, to proszę, "łapaj". Tylko dalej nie będę pamiętam twojego automatycznego nicka. Daj sygnał na PW. Mój błąd z tekstem/odpowiedzią odnośnie stycznia.bloku pisze:Proszę o usunięcie tego typu wpisów pod moim nickiem!
Jeszcze raz powiem... rangi są ustawione do końca stycznia. To nie jest na rok.
Nie denerwujcie się. Są przyjaciele/klubowicze VIP którzy pomogli/pomagają m.in. z serwerem, domeną, naprawą i tyle (na rok). Dalej już nasze kolejne rozmowy VIP o wszystkim.
ps.
Dzięki Piotrku za odpowiedź Klubowiczy / "sympatyka".
- bloku
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Nie wiem gdzie Andrzeju widzisz nerwy w mojej wypowiedzi? Ani wykrzyknika, ani emotki. Czysta neutralna odpowiedź.Doc pisze:bloku napisał/a:
Przesadzasz, nie wiem skąd masz nerwy i po co?
Za zmianę pod nickiem dziękuję. Dla jednych to przypomnienie a dla innych może być wyróżnikiem przynależności grupowej. Od siebie dodam, że kwestie VIProomu można całkiem inaczej zorganizować aby przyciągnąć użytkowników. Ale jak będziesz potrzebował rady to zapewne się zgłosisz
Witam,
"Chciałbym szanownemu Administratorowi przekazać, iż nie podoba mi się forma dopisków pod nickiem. Jest to pewnego rodzaju dyskryminowanie nas userów na tym forum. "
czy mógłbyś się nie wypowiadać w imieniu "nas userów" tylko swoim , myślę że każdy forumowicz ma swoje zdanie w temacie uzurpator się znalazł
"Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu. "
Nie jesteś vipem znaczy dokładnie że nie jesteś vipem cała reszta to kompleksy ,urażone ambicje itp.
" takie "wartościowanie" jest nie na miejscu" to nie było wartościowanie tylko określenie faktu że nie jesteś vipem , jeżeli twe kompleksy mówią że jesteś gorszego sortu to nie jest wina innych ludzi.
KOMUNA JESZCZE NIE WRÓCIŁA , nie ma że wszyscy są równi , płacisz masz więcej.
Wszystko kosztuje i trzeba na pieniązki zapracować czy uzbierać , czasem wpłacić a nie tylko na tzw. krzywy ryj korzystać.
Administrator się nie podoba ,wielu innym zapewne się podoba a jeszcze innym to lata .
Wg. mnie masz przesadne nie zrealizowane ambicje i świat wokół jest nie taki .
Administratorze a ty nie bądż taki miękki wystraszony, rób swoje starannie z kulturą zacz stanowczo aby forum funkcjonowało dobrze.
Dodam dla jasności że nie jestem vipem , wpłat nie dokonuje bo z kaską nie za bardzo .
Chyba raz kiedyś wpłaciłem.
Kompleksów z tego tytułu nie mam , wiadomo kto wpłaci wymaga powinien zostać określony że wpłacił np. vipem.
Napisałem to wszystko w swoim imieniu a nie " nas userów"
"Chciałbym szanownemu Administratorowi przekazać, iż nie podoba mi się forma dopisków pod nickiem. Jest to pewnego rodzaju dyskryminowanie nas userów na tym forum. "
czy mógłbyś się nie wypowiadać w imieniu "nas userów" tylko swoim , myślę że każdy forumowicz ma swoje zdanie w temacie uzurpator się znalazł
"Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu. "
Nie jesteś vipem znaczy dokładnie że nie jesteś vipem cała reszta to kompleksy ,urażone ambicje itp.
" takie "wartościowanie" jest nie na miejscu" to nie było wartościowanie tylko określenie faktu że nie jesteś vipem , jeżeli twe kompleksy mówią że jesteś gorszego sortu to nie jest wina innych ludzi.
KOMUNA JESZCZE NIE WRÓCIŁA , nie ma że wszyscy są równi , płacisz masz więcej.
Wszystko kosztuje i trzeba na pieniązki zapracować czy uzbierać , czasem wpłacić a nie tylko na tzw. krzywy ryj korzystać.
Administrator się nie podoba ,wielu innym zapewne się podoba a jeszcze innym to lata .
Wg. mnie masz przesadne nie zrealizowane ambicje i świat wokół jest nie taki .
Administratorze a ty nie bądż taki miękki wystraszony, rób swoje starannie z kulturą zacz stanowczo aby forum funkcjonowało dobrze.
Dodam dla jasności że nie jestem vipem , wpłat nie dokonuje bo z kaską nie za bardzo .
Chyba raz kiedyś wpłaciłem.
Kompleksów z tego tytułu nie mam , wiadomo kto wpłaci wymaga powinien zostać określony że wpłacił np. vipem.
Napisałem to wszystko w swoim imieniu a nie " nas userów"
- bloku
- Forum Audi 80

- Kontakt:
+1Dawid1995 pisze:audikom pisze:Wszystko kosztuje i trzeba na pieniązki zapracować czy uzbierać , czasem wpłacić a nie tylko na tzw. krzywy ryj korzystać.Sam sobie przeczyszaudikom pisze:Dodam dla jasności że nie jestem vipem , wpłat nie dokonuje bo z kaską nie za bardzo .Ciężko i wesoło się takie wypociny czyta
Nie chciałem już komentować bo jakość tej wypowiedzi jest grubo poniżej moich standardów. Nie wspominając o wycieczkach osobistych oraz nie rozumieniu znaczenia polskich słów.
Pomijam fakt, że nie jestem na tym forum tylko czytelnikiem. Swoje też włożyłem, również finansowo ale to za dobrych czasów tego forum.
Andrzeju dla mnie najlepiej jakby nic tam nie byłoDoc pisze:Tylko dalej nie będę pamiętam twojego automatycznego nicka. Daj sygnał na PW.
Pozdrawiam
- bloku
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Spoko. To niech zostanie z automatu. Dzięki.
--------------------------------------------------------
ps
Michale... zamykam vel kłódka.
Pzdr,
Andrzej "Doc"
--------------------------------------------------------
ps
Michale... zamykam vel kłódka.
Pzdr,
Andrzej "Doc"
Ostatnio zmieniony 13 sty 2018, 17:22 przez bloku, łącznie zmieniany 1 raz.